שאלההה!!!!!!!!!!

shlomo baron

New member
מה אתה בא להגיד?

שמתכננים את הפאק לרעידות מראש? ולא הבנתי את הקטע של ההתאמצות. בטריינר יש 4 תאים-כך גם בבננה. בשניהם יש 4.8 וולט. גם בבננה אתה יכול לשים אפילו 2500 מיליאמפר ובטריינר יש רק 700.

YHS

New member
מה שארז מנסה להגיד

(ועכשיו הוא בטח הלך לראות איזה קלטת עם הבנות...) שלא מספיק "סתם ידע בהלחמה" לצורך הלחמת פאקים. צריך ידע יותר ממוקד, ניסיון וכלים מתאימים, לצורך הלחמה של פאק שלא עומד בתנאים של MP3 סטנדרטי, אלא חווה חוויות קשות יותר. הלחמה לא טובה, תביא לניתוק הרדיו ולטיסן עם מנוע עובד שטס חופשי. דרך אגב, זה לא רק ארז אמר, אלא נרמז פה בכל ההודעות האחרות וניתן היה להבין זאת קודם לכן.

Flat spin

New member
הוא לא בא להגיד. הוא אומר ! ../images/Emo22.gif

הוא כתב בדיוק מה קורה בהלחמת פקים של תאים בודדים. אינך חייב לקבל את זה. אתה יכול להטיס גם עם סוללות שיש ספק לגבי תקינותן. במקרה היוצא מן הכלל טוב לא יקרה כלום. במקרה הטוב, הטיסן יתרסק במקום כלשהו על פני האדמה. במקרה הגרוע הוא יפגע באדם או ברכוש. מיותר לציין שכל האחריות במקרה של גרימת נזק לזולת נופלת עליך בלבד.

Guy Z

New member
סיפור על מקרה שהיה....

אני מטיס מזה שנים עם חבר, אבא של אותו חבר מעסיק חשמלאי בעסק הפרטי שלו. אותו חבר קנה 4 סוללות נטענות ונתן אותן לעובד להכין לו פאק. אכן אחרי מספר ימים חזר פאק יפה מאוד מהודק ויפה. אותו חבר חיבר את הפאק החדש והיפה למערכת הטיסן היפה והאהוב מאוד שלו ו... בום! סיבת ההתרסקות היתה נעוצה בהלחמות הסוללות שאותו חשמלאי הכין. למשום שהכין אלפי פאקים בחייו ידע שבכדי לחבר את הסוללות יש להשתמש בפח של פחיות שתיה, אבל משום הרעידות בטיסן אותם פחים השתחררו ולא החזיקו מעמד. את כמויות הדמעות והדבק המהיר שזרמו באותו יום אני לא יכול לתאר. בקיצור! אם אתה לא יודע/ אם אתה לא בטוח שהחשמלאי יודע/ אם מישהו שיודע לא בדק= אל תשתמש.

omri klain

New member
הלכתי לגידעון היום ...

והוא אמר לי שזה בשדר גמור הוא פתח את הפק וראה שהכול קשורה אז אני כבר לא מודאג..... ותודה רבה לגידעון... עומרי...

למעלה