שאלההה..

שאלההה..

בבפרק בעונה הרביעית שגרי נתן ואילן יורדים למצרים,בסוף,פרדי שר שיר,מה השם של השיר הזה ומי מבצע אותו? תודה..

גרי 541

New member
../images/Emo207.gif הודעה קטנה לכולם

הסדרה ורוניקה מארס משתתפת עכשיו בקטגוריית טלוויזיה בתחרות TOP 10 של תפוז וראש 1 ומי שרוצה שיצביע לסדרה הזאות סתם ככה אתם יודעים בשביל אלונה שלנו. ואה עוד משהו אני מציע שכולנו נשלח הודעה פרטית למנהלת של פורום TOP 10 שיוסיפו את הסדרה הפיג'מות החל מהשבוע הבא סתם רק אם בא לכם

ofer976

New member
../images/Emo207.gif היה נחמד ../images/Emo13.gif

חשבתי על זה הרבה, הרבה מאוד אפילו. ואני מרגיש לא רצוי איתכם. עם אורי, שבגלל הפורום הזה הוא כבר לא חבר. על האנשים שחשבתי שהם חברים, והם לא, בצדק! כי אני אשם, אין מילים אחרות. אז כן, אולי זאת הפעם המיליון שאני עוזב, כי לא טוב פה, משעמם, מנהלת אחת לא מתייחסת אלינו כמו לשאר הפורומים שהיא מנהלת, ועוד מנהל שמי רואה אותה פה בכלל בפורום? אז היה לי כיף איתכם מאוד! ולכל אלו שקרה לי מה שקרה איתם: אני לא אטריד אותכם בחיים שלי, אני מבטיח! אוהב אתכם לעד
עופר :)

אל תעזוב :(

אין לי ממש מה להגיד =\ רק חבל שאתה עוזב, אתה אחלה ילד, במפגש היית כתף נצמדת בשבילי
אני מדבר איתך עכשיו במסנג'ר, נראה כבר =\

אל תעזוב

אני לא כל כך מכירה אותך אבל חבל.............. יש עוגיות+עונה שהרגע קנינו אותה מהסופר...

"רק אותך אוהב.. אני עוזב את הפורום.."

מה זה לא עוד קטע שהוא עוזב וחוזר?
סתם^^ חבל שאתה הולך

Jen74

New member
אמרתי פעם, פעמיים ואלף פעמים

ואגיד עוד מיליון ואחד פעמים
אם לך בעיה עם הניהול, תפנה אלינו במסר ולא על גבי הפורום. לכתוב את הדברים שכתבת על ההנהלה ככה על גבי הפורום זה לגמרי לא לעניין. אני לא יכולה להגיב בשם רעות אבל בשמי אני אומרת לך שאני לא מבינה איך הגעת למסקנה ש"מי רואה אותה פה בכלל בפורום?" תבדוק שוב את הפורום ותמצא אותי לפחות פעם ביום כאן. רק הבהרה למי שלא יודע מה בעיקרון תפקידו של מנהל פורום: מנהל הפורום נועד לנהל את הפורום טכנית שזה אומר לשרשר הודעות שלא במקום, למחוק הודעות מטרידות ולהרחיק גולשים שמפריעים לפורום. מנהל לא חייב להפוך לחבר של הגולשים ולא חייב לארגן מפגשים. מנהל שרק מנהל טכנית את הפורום - הוא מנהל טוב. מנהל שכן הופך לחבר של הגולשים וכן מארגן מפגשים ואירועים בפורום ומחוצה לו - הוא מנהל מוצלח. כמו שיש כאן גולשים שלא יכולים להיות בפורום מהבוקר עד הלילה ורק לכתוב כל היום הודעות, גם אני לא יכולה לשבת על הפורום מהבוקר עד הלילה. אבל תראה לי עוד מנהלים בגילי שישבו עם פורום של ילדים (יחסית אליי, לדעתי אתם יותר בוגרים מכמה מבוגרים שאני מכירה) ויגיעו למפגשים ויעזרו ככל שניתן להם מעבר לניהול הטכני של הפורום! אני לא אשכנע אותך להישאר אבל בהחלט יהיה חבל אם תעזוב. אם תעזוב ותחזור שוב - אף אחד לא יגיד כלום, קורה שגולש צריך לקחת חופש מפורום מסוים מכל מיני סיבות. אני לא יודעת מי אכזב אותך, כמו שכתבת "על האנשים שחשבתי שהם חברם והם לא..." אבל כמו שאתה רואה, כל הזמן מצטרפים לכאן גולשים/ות חדשים/ות ותמיד אפשר להכיר חברים/ות חדשים גם אם הקודמים איכזבו. אז בהצלחה עם מה שתבחר - להישאר או לעזוב רק אל תלכלך על הנהלת הפורום בלי לדבר איתנו במסר פרטי קודם לכן.

ofer976

New member
אמ..אוקי...

הבנתי משהו חברים, אולי אני צריך הפסקה, ואולי אני יותר מידי עם הפורום. קורה... אז אני לוקח הפסקה, לא יודע לכמה זמן, ואני חושב שאולי אני אחזור. כי אתם באמת חשובים לי...לא יודע..כיף איתכם. ועד שהכרתי ילדים חדשים כמו תמיר ונטע, לא חבל? לילדים שעשיתי את מה עשיתי להם, אני אפצה אתכם בענק! מבטיח! אז בינתיים שלום, ואני מקווה שאני אחזור
אוהב אתכם
עופר

למעלה