שאלההה

שאלההה../images/Emo92.gif

אני צריכה לדעת מה להביא לטירונות... מישהו אולי יכול להביא רשימה או משהו? תודה!!!

catriel

New member
אנ'לא יודעת מה איתך אבל...

אני מתכננת להביא ימבה אוכל, את הויברטור ומצלמה דיגיטלית עם זכרון גדוווול מאד (למקלחות אם שאלת את עצמך..). אממממ... יש ברשת ריקושט רשימה של דברים שאת צריכה, כמובן שזה מנופח לאללה, אבל תנסי לברר אצל חברות שכבר התגייסו מה באמת צריך ומה לא.. (זה מה שאני מתכוונת לעשות בכל אופן..)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו... אוקיי מותק תודה :)

ז י ק ו

New member
אסור לשכוח לקחת

דברים שאסור לשכוח היום הגדול הגיע. מחר אתם בבקו"ם. אתם עומדים מול התיק הענק שאמא קנתה לכם לגיוס ושואלים את עצמכם מה לשים בתוכו? כל הפרסומים הרשמיים של הצבא יספרו לכם כי אתם מקבלים הכל מהצבא וזה בעיקרון נכון, אבל אם לא בא לכם להתנגב במגבת המינימליסטית שהצבא מספק או לעשות אימון גופני עם מכנסיים שגם סבא שלכם לא היה לובש, להלן מספר פריטים שכדאי וחשוב לקחת. ציוד שחשוב להביא:
ארנק- לא כדאי להביא הרבה כסף אך כדאי להביא כסף קטן (מטבעות), ברוב הבסיסים יש מכונות שתייה וסנדויצ'ים שמתופעלות על ידי מטבעות.
מסמכים- צו התייצבות, תעודת זהות, תעודות המעידות על מקצוע (אם יש), מס' חשבון בנק. ציוד שכדאי לקחת:
סדין או ציפה - כדי שיהיה משהו שיפריד ביניכם לבין הג'יפה של שק השינה או השמיכות הצבאיות
שק כביסה
מנעולים - כדאי אחד ארוך ואחד קצר
טלכרט עם כמה שיותר שיחות (גם לבעלי הסלולריים למיניהם- כי אחרי יום-יומיים תיגמר לכם הסוללה ולא יהיה איפה להטעין אותה).
תכשיר דוחה יתושים (למתגייסים בקיץ)
תיק רחצה עם כל הציוד הדרוש (מברשת ומשחת שיניים, שמפו, סבון, דיאודורנט וכו'…)
כפכפים למקלחת (אם אתם לא רוצים לחזור עם כל מיני פטריות וגידולים אחרים ברגליים)
תחתונים להחלפה (קחו בחשבון כי אולי לא תצאו שבת, ולא יבוא לכם לכבס את התחתונים שלכם, אז תצטיידו בכמות מספקת)
גרביים (כנ"ל)
גופיות ארוכות בצבעי לבן או חאקי (בחורף).
בגדים לשינה.
בגדי ספורט- טריינינג או בגדים קצרים.
משחת נעליים שחורה ומברשת לצחצוח.
כובע גרב וכפפות בצבע שחור או חאקי (בחורף כמובן)

ז י ק ו

New member
ציוד שבנים מקבלים בבקו"ם ../images/Emo150.gif

זה מרבית הדברים החשובים שמקבלים הבנים בעת גיוסן: (משום מה הם מקבלים יותר מהבנות) 2 זוגות מכנסיים 2 חולצות עם שרוול ארוך 1 סוודר 1 מעיל דובון 3 גופיות T בצבע זית 1 כומטה 1 מכנס ספורט קצר 1 זוג נעליים צבאיות 1 פק"ל כיסים 1 אטמי אוזניים 1 סכין יפנית 1 משרוקית 2 דיסקית (אחד לצוואר ואחד שנשבר לשתיים לנעליים) 2 פינים לאיבטוח דיסקית בנעליים 1 כיסוי לדיסקית + שרוך + שרשרת 1 סרט זוהר (מחזיראור) 1 ערכת כלי תפירה 1 מברג קטן 1 תחבושת אישית 1 שמן מונע חלודה 1 חגורה 1 מגבת 5 זוגות גבריים עבות (חי"רניקים יקבלו 9 זוגות) 1 מנעול 1 כיסוי לשעון 1 פנקס כיס 1 תיק רחצה 1 מברשת צבע קטנה (מגל"ר לניקוי נשק) 1 מברשת נעליים 2 גומיות למכנסיים 1 חבילה של אזיקונים קטנים 1 סרט דביק (איזולירבנד)

yakis20

New member
אני מצטער להגיד לך אבל

אני מצטער להגיד לך אבל חלק מן הדברים שכתבתה לא מקבל חייל שמגיעה לבקו"ם הוא קונה את זה לפני הגיוס אני לא יודע מתי אתה הייתה בצבא אבל אני השתחררתי לפני שנה ואני חושב וזוכר מה מקבלים בבקו"ם ומה לא מקבלים.

ז י ק ו

New member
אני אני שמח לעדכן אותך

וזה אכן מה שמקבלים בנים ובנות בבקו"ם

ז י ק ו

New member
ציוד שבנות מקבלות בבקו"ם ../images/Emo68.gif

זה מרבית הדברים החשובים שמקבלות הבנות בעת גיוסן: 3 זוגות מכנסיים 3 חולצות (2 עם שרוול ארוך + 1 עם שרוול קצר) 1 סוודר 1 מעיל דובון 2 זוגות גרביים דקים 2 זוגות גרביים עבים 1 חגורה 1 כומטה 1 מגבת 1 תחבושת אישית 1 דיסקית 1 ערכת כלי תפירה 1 תיק רחצה 1 קיטבג 1 מנעול

למעלה