שאלההה

LittleCupid

New member
שאלההה../images/Emo13.gif

נכון יש דבר שנקרא שטח במסנג'ר? אז רציתי לדעת איך אני יכולה שאנשים יכנסו לשטח שלי וברקע יהיה שיר שאני אבחר? אם מישהו יודע איך לעשות את זה אני אשמח מאוד :)

emen

New member
../images/Emo207.gif סוללה למחשב הניד

התרוקנה לי לגמרי הסוללה (מדובר בHP, PAVILLON4500, ZE452...). אמרו לי שסוללה חדשה אמורה לעלות כמעט 1000 ש"ח!!! האם ככה זה עולה? או שיש מקומות שמוכרים בזול יותר? אני יודע, "התעללתי" בסוללה הקודמת. רק לא מזמן קראתי את המאמר כאן בפורום על סוללות. ועוד שאלה: אם לרוב המחשב מחובר לחשמל, מה הדרך היעילה ביותר לשמור על אורך חיי הסוללה? כלומר, היא לא חייבת מדי פעם להיות בתוך המחשב? (כי ידוע לי שסוללות-כל סוללה- הכי טוב לרוקן מדי פעם כמעט עד הסוף ולהטעין). אם, נגיד, פעם בחודש אני אחבר את הסוללה, ינתק את החשמל, יגרום לה להגיע לכ10%, ואטעין אותה מחדש - האם זה אמור לעזור לשמור עליה? (כמה שנים סוללה כך יכולה להישמר?) אני יודע, הרבה שאלות, אבל אודה לכם מראש על העזרה.

ic12345

New member
בגדול צדקו

מחיר של סוללה חדשה לנייד זה, מקורית או תואמת מתאים יפניים איכותיים כמו פנסוניק, עולה כך פחות או יותר. כמובן ניתן להשיג סוללות זולות יותר עם תאים סיניים או תאים יפנים מתוצרות פחות איכותיות וגם עם אחריות לתקופה קצרה. אם תחליט ללכת על סוללה חדשה איכותית תעדכן אותי, אנסה לעזור לך גם מבחינת העלות.

למעלה