שאלההה...אשמח לתשובה

שאלההה...אשמח לתשובה

היי, אני חדשה בפייסבוק (פתחתי לפני שבועיים)....ושמתי לב שבצ'אט יש מצב של ירח כזה (בנוסף לאלה שאונליין). רציתי לדעת מה הירח הזה אומר, איך מגיעים למצב של ירח (יעני מתי זה קורה...). חח אני יודעת שזו שאלה מפגרת אבל מעניין אותי לדעת מה זה...../

ועוד שאלה

בצ'אט, אם אני מעבירה למצב של אוף ליין, אני בעצם יכולה להמשיך להיות בפייסבוק ושאף אחד לא ידע שאני מחוברת? יעני אם אני על אוף ליין, אנשים לא רואים שאני מחוברת בצ'אט?

KaNiJa

New member
כשאת 'אוף ליין', לא יודעים שאת מחוברת.

והצ'אט של פייסבוק מאפשר לך לחלק את הרשימה לתת-רשימות ולקבוע לגבי כל רשימה אם היא 'און ליין' או 'אוף ליין'.

KaNiJa

New member
המצבים בצ'אט של פייסבוק

עיגול ירוק = מחובר ירח = מחובר, אבל לא פעיל (נניח שאת בכלל כבר כמה דקות גולשת באתר אחר, או שהלכת מהמחשב ולא יצאת מפייסבוק) לא ברשימה = לא מחובר / מציג עצמו כלא מחובר

תודה רבה...רק כנסי שנייה

זאת אומרת שלמשל אם אני משאירה את הפייסבוק פתוח ועוזבת את המחשב, תוך כמה דקות בערך זה הופך לירח? ואם למשל אני ממזערת את האתר של הפייסבוק, אז זה גם הופך לירח? שאלות מפגרות אני יודעתת/

KaNiJa

New member
דווקא שאלות לעניין, אבל אין לי תשובות רשמיות.

אני יכול רק לשער שזה קורה אחרי דקות ספורות... בטח באזור 5 דקות, אולי 10... וזה לא משנה אם את ממזערת, זה שאלה של אם המסך פתוח לך על פייסבוק או לא. כשזה פתוח על פייסבוק, המחשב שלך שולח מידע חזרה לאתר של פייסבוק, ובזכות התקשורת הזאת (או חוסר התקשורת) אפשר לדעת אם את מחוברת פעילה או לא.

למעלה