שאלהההה

צוף בו

New member
שאלהההה

1. איפה אני יכולה להוריד את השיר פתיחה , או אם למישהו יש הוא יכול לשלוח לי?? 2. מי הזמרת ששרה את השיר פתיחה? .. הבנתי שיש 2 שהתחלפו עם העונות..

hagayx

New member
תשובה

בקשר לשיר פתיחה קוראים לו "The Dream Must Stay Alive" ואת יכולה פשוט להוריד אותו בתוכנה להורדת שירים ניראה לי שאסור להגיד את זה פה בפורום בעונה הראשונה מי ששרה את השיר פתיחה זאץ הזמרת Rosalind J ובשאר העונות אז מי ששרה זאת Meryl Cassie שמשחקת בסדרה את אבוני

צוף בו

New member
תודהה ו...

בתוכנות ההורדה זה לא נותן להוריד.. יש עוד מקום שאפשר להשיג את השיר??

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממני ../images/Emo9.gif שלחי לי במסר את המסנג'ר\אימייל שלך, ואשלח לך שם../images/Emo9.gif.

mora amaya

New member
שאלונת

שלום לכולם!! אני קצת דנדשה פה בפורום(עמכם הסליחה)אבל צופה אדוקה של השבט ושמחה שזה ב"ה חזר! אז שאלונת לפניכם.. איך קוראים לשחקן שמשחק את בריי?(אם אפשר לאיית בעברית ובאנגלית אשמח..) שיהיה לכולם שבוע מקסים! נופר.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifבריי לשחקן שמשחק את בריי בסדרה קוראים דווין קמרון \ Dwayne Cameron עוד טיפה מידע עליו ניתן למצוא ../images/Emo26.gif../images/Emo27.gifכאן../images/Emo37.gif../images/Emo36.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

למעלה