שאלההההה

Moon rise girl

New member
../images/Emo65.gifמנצל"שת....../images/Emo65.gif

היה מדהייים!!!!!!! כל כך נהניתי, הייתה חתונה מדהימה! מטי היית כלה יפיפייה, כל כולך היית זוהרת ופשוט מהממת. ניר שובר הכוסות המהולל, עשית את זה ובגדול, ואפילו נכנסה לי זכוכית קטנה לרגל (באמת... אבל הוצאתי אותה ברוב תושייתי). אתם זוג מדהים, תמשיכו לספור את הצ'קים, אני אנסה להחזיר את כפות הרגליים שלי לצבע המקורי שלהן בינתיים... מאחלת לכם חיים מאושרים ביחד מלאים באהבה, אושר, בריאות ורק טוב!!!! טווב, תפסיקי לצעוק, אני באה לעזור לך לפרק את התסרוקת....

gaia20

New member
מצטרפת

היה מדהים! מדהים! מדהים! שבא לבכות
מטי הית פשוט משגעת!!!!
אני מתה כבר לראות תמונות (אבל רק את הטובות, אני מבקשת לסנן את התמונות של הבחורה השיכורה שנרדמה על הספה) תודה לטלי ששמרה על מכל רוע בזמן שהספקתי לשכוח את שמי.....

MAYAB3

New member
../images/Emo140.gifהיה מקסים

מטי וניר מזל טוב שוב
היתה חתונה ממש יפה שמחה שהגעתם סוף סוף ליום הזה והנה אתם מתחילים חיים כזוג נשוי מאחלת לכם הרבה הרבה אושר וחיים טובים ביחד ומטי תודה רבה שאת חושבת עלי

שמש16

New member
החתונה

רגע, שאלתי שאלה ולא ענו לי... החתונה של מטי וניר הייתה במקרה בצומת ירקונים?

lizush

New member
מנצלש"ת גם...

הייתם מהממים, אני לא זוכרת שראיתי את ניר אי פעם רוקד כמו אתמול..
מטי, או אגמי כמו שמאיוש החליטה, את באמת נראת זוהרת עם העדינות המיוחדת לך והקרנת כל כך הרבה אושר לסביבתך, שלא ניתן להישאר אדישים אליו...
חתונה מקסימה, נראתם כל כך שלווים ומאושרים - להתקנא ממש
כל הכבוד על הבמה החזקה של החופה, הייתי בטוחה שהיא לא תשרוד
ושוב, המון אושר, תמיד... לירז

../images/Emo23.gif מצטרפת ../images/Emo23.gif

כממה רקדנוווו
היתה חתונה מיוחדת ולבבית המון אהבה לשניכם
מטי את היית יפיפיה ניר פעם ראשונה אלגאנט
לחיי שניכם

../images/Emo23.gif ערב של אהבה ../images/Emo23.gif

היה נפלא מטי היית יפיפיה וניר קורן מאושר הטקס היה מיוחד הייתה חתונה ממש יפה רקדנו בלי סוף שמחתי להיות איתכם ביום המיוחד הזה ותודה על הזר ריגשת אותי מאוד
אוהבת מיטל

היה מ-ד-ה-י-ם../images/Emo23.gif

והינה תמונה של הזוג המאוהב. מטי וניר תודה על ערב מדהים של אהבה, התרגשות וכיף.

ניצם

New member
מטי וניר!

היה כיף לראות אתכם אתמול ביום לו חיכיתם כ"כ הרבה זמן.

אם כולם מנצלשים אז גם אני רוצה!../images/Emo13.gif

מטי וניר המתוקים והיקרים
אתם זוג מקסים. מאוד אוהבת את הרוגע שבכם! אתמול היתה סביבכם הילה ענקית של חום ואהבה וכ"כ נהנתי לראות אתכם. ניר, הפתעת אותי על רחבת הריקודים! עכשיו אתה חייב בכל מפגש לקום ולרקוד. מטי יקרה שלי... אני החלטתי מאתמול שאת פשוט דומה לאגם רודברג! איזה חיוך מדהים היה לך. נהנתי להסתכל עליך כל הערב. נסיכה מהאגדות. זה היה נראה מושלם האהבה ששררה סביבכם אתמול. ואתם פורום יקר ומקסים. הרגשתי אתמול באירוע משפחתי. בכלל לא חשבתי שאני נמצאת עם חברים... אתם כל פעם מדהימים אותי מחדש. מצחיקים, מוכשרים ומקסימים בטירוף. כבשתם את רחבת הריקודים והייתם נפלאים!!! אתמול יצא ליל הכיר עוד כמה חברים חדשים שפשוט שוו אותי בקסמם האישי: מירב, מקסימה ומתוקה עם חיוך כובש. ממש ממש מקסימה!!! את עוד תשתחררי יותר על הרחבה, עוד כמה פעמים איתי ואת עולה על הברים לרקוד
לירזוש, אשת שיחה מדהימה. לא פלא שנולדנו באותו יום- קראנו אחת את השניה מצויין!!! את פשוט בחורה עם נשמה טהורה ויפה- מקסימה אמיתית. מחכה לשמוע מה תגידי אחרי שתסיימי לקרוא את הספר
יווווווווווווו... החתונה הזאת עשתה לי חשק להתחתן! יאללה מי מוצא לי חתן!?
ושוב מזל טוב ענקי למטי וניר המקסימים!!! ולשאלתך שמש, כן זה היה בצומת ירקונים- זיהית אותנו מהפקקים שהיו בצומת
הנה תמונה שצולמה מהסלואו הראשון שלכם(חסר רק לבבות מסביב!!!

שמש16

New member
מאיוש...חשבת שזה בגלל הפקקים...

אבל ממש ממש לא...דווקא זיהיתי את כולכם בגלל שבאתי לשם להתרשם מהאולם ולטעום מהאוכל ... ( שאגב היה מאודדדד טעים) וכולכן הייתן שם ממש יפייפיות... חבל שלא נשארתי לחופה..:) גם אני מתחתנת בקרוב...במרץ..אך עדיין לא סגרתי אולם. יש למישהי המלצות??

צחקתי שאמרתי בגלל הפקקים.../images/Emo13.gif

קודם כל מזל טוב ושיהיה בשעה טובה. דבר שני תודה רבה על המחמאות. וכן יש לי כמה המלצות ישנם גם המלצות++: אחוזת טל (צומת עד הלום) יער הפקאן (חדרה) מוסקט (ראשון לציון) ירוק על המים (צומת חולדה) הגבעה בברנר (קיבוץ גבעת ברנר)----> מומלץ בחום!!! הטירה (צומת געש) גני סגולה (מושב סגולה)----> מומלץ בחום!!! גבעת האירוסים (בין ראשל"צ ליבנה)----> מומלץ בחום!!! ביער (חדרה- יער חדרה ליד תחנת הרכבת) הגן הקסום (צומת דרור)----> מומלץ בחום!!! בית האופרה (אשדוד)----> מומלץ בחום!!! גני רימונים (צומת כנות) דוראן אירועים (רחובות) לב האצולה (צומת ירקונים) ואם את צריכה הפעלה לילדים שיעסיקו לך את ילדי האירוע בצד והילדים לא יפריעו ברחבה או/ו השתעממו את מוזמנת ליצור איתי קשר.

lizush

New member
../images/Emo25.gif

מקסימה שכמותך, מצטערת שלא נפרדתי כמו שצריך.. תראי איזו תמונה יפה יש לשתינו :)

זאת לא התמונה...

אלא הבנות היפות שבתמונה...
ולגבי הפרידה.... זה בסדר. שטויות, אפילו לא שמתי לב.

למעלה