אם כולם מנצלשים אז גם אני רוצה!../images/Emo13.gif
מטי וניר המתוקים והיקרים
אתם זוג מקסים. מאוד אוהבת את הרוגע שבכם! אתמול היתה סביבכם הילה ענקית של חום ואהבה וכ"כ נהנתי לראות אתכם. ניר, הפתעת אותי על רחבת הריקודים! עכשיו אתה חייב בכל מפגש לקום ולרקוד. מטי יקרה שלי... אני החלטתי מאתמול שאת פשוט דומה לאגם רודברג! איזה חיוך מדהים היה לך. נהנתי להסתכל עליך כל הערב. נסיכה מהאגדות. זה היה נראה מושלם האהבה ששררה סביבכם אתמול. ואתם פורום יקר ומקסים. הרגשתי אתמול באירוע משפחתי. בכלל לא חשבתי שאני נמצאת עם חברים... אתם כל פעם מדהימים אותי מחדש. מצחיקים, מוכשרים ומקסימים בטירוף. כבשתם את רחבת הריקודים והייתם נפלאים!!! אתמול יצא ליל הכיר עוד כמה חברים חדשים שפשוט שוו אותי בקסמם האישי: מירב, מקסימה ומתוקה עם חיוך כובש. ממש ממש מקסימה!!! את עוד תשתחררי יותר על הרחבה, עוד כמה פעמים איתי ואת עולה על הברים לרקוד
לירזוש, אשת שיחה מדהימה. לא פלא שנולדנו באותו יום- קראנו אחת את השניה מצויין!!! את פשוט בחורה עם נשמה טהורה ויפה- מקסימה אמיתית. מחכה לשמוע מה תגידי אחרי שתסיימי לקרוא את הספר
יווווווווווווו... החתונה הזאת עשתה לי חשק להתחתן! יאללה מי מוצא לי חתן!?
ושוב מזל טוב ענקי למטי וניר המקסימים!!! ולשאלתך שמש, כן זה היה בצומת ירקונים- זיהית אותנו מהפקקים שהיו בצומת
הנה תמונה שצולמה מהסלואו הראשון שלכם(חסר רק לבבות מסביב!!!