שאלההההה

שאלההההה

המנהלת הרשמית של המועדון מעריצים של באסטד בארץ.... זאת שחר נכון? וואט דה פאק זה אומר? יש מועדון שנירשמים? חחח כאילו סליחה על הבורות אבל וואט? בחרו אותה?? (לא שיש לי בעיה איתה להפףףף) ומה התפקיד? כאילו לא הבנתי ספרו לי...חחחחחחח

DesertRose7

New member
אכן שחר!

היא פתחה אותו עם עוד כמה בנות שהעריצו את באסטד עוד הרבה לפני שבכלל חשבו על לפחות את הפורום הזה... את יכולה להירשם אצלה... אני בטוחה שהיא תשמח לעזור לך אז היא תענה לך הכל במדויק כשהיא תראה א תההודעה הזאת!!

DawnR

New member
ראיתי ../images/Emo13.gif

היי....תודה רבה לשחר ה"קטנה"
כן, האמת היא שהתפקיד הזה לא אומר הרבה, בעיקר עכשיו. בעיקרון, לפני שנה וחצי 3 חברות שלי ואני החלטנו ליצור קשר עם הליקון ולבקש מהם להיות אחראיות למועדון מעריצים "רשמי" של באסטד בארץ. (זה היה עוד לפני שהדיסקים שלהם הגיעו, אבל אחרי שאמרו לנו שמתכוונים לייבא אותם). בכל מקרה - נתנו לנו אישור לרוץ עם זה ואפילו היה לנו אתר שעם הזמן הורדנו והחלטנו לשפר והוא עוד לא עלה בינתיים. נרשמים אצלנו וכרגע שני (אחת המנהלות) מתעסקת עם האתר ועם המועדון. אם בא לך להירשם (וכדאי): [email protected] תרשמי פרטים (שם מלא, גיל, אימייל, פלא) והיא תוסיף אותך לרשימה. הזכרתי שלא קורה עם המועדון הרבה עכשיו בגלל ששני ואפרת בצבא, אני מתגייסת עוד חודש ומאיה עובדת....ככה שלא נשאר לנו הרבה זמן פנוי. בכל מקרה כדאי להירשם כי בשלב מסוים המועדון יתחיל לתקתק. מוצ'וס נשיקות, שחר.

DawnR

New member
ז'תומרת להריץ את המועדון.....

בשלב מסוים נתחיל להעביר מיילים בקשר לכל מיני חדשות בקשר לבאסטד.. טיפים... אולי אפילו תחרויות כמו שחשבנו עליהם. פוסטרים\כובעים במחירים זולים לחברים במועדון. היו לנו המון רעיונות שכרגע אין לי כוח להעלות שוב כי זו גם הפתעה
. אבל נקווה שזה באמת יצא לפועל ואם נראה שלא - נצטרך להעביר את התפקיד הזה הלאה לאנשים אחרים...

למעלה