שאלההההה

ohadcarrington

New member
תוך שבועיים

ככה סיפר בראדלי בל...
את הפרקים שבתקופת הכריסמס לדוגמה מצלמים תקופה לפני כי יש להם פגרה.
אבל בד"כ מצלמים פרק ביום ותוך שבועיים הוא עולה לשידור, צילומי חוץ וכו' מצלמים במועדים אחרים ויכולים להיות מצולמים לפני צילומי הפנים וגם אחרי, כל עוד יש מספיק זמן לערוך אותם...
בצורה הזאת אם בראדלי רוצה לשנות עלילה הוא יכול לעשות זאת בקלות...

דובי1401

New member
אחלה!!

תודה על המידע! יש לך מושג על דמות חדשה שעומדת להיכנס? בחורה צעירה...

ohadcarrington

New member
אכן, (דמות חדשה
)

"B&B" is looking to cast the role of Christian with a Caucasian actor between the ages of 25 - 28. The character, a gorgeous bi-sexual, is sophisticated and stylish, and works in fashion. Added: 8.12.2015.
&nbsp
בקצרה, היפים והאמיצים מחפשים ללהק שחקן לבן בין הגילים 25-28. ההשחקן ביי סקסואלי (נמשך לשני המינים), יפה, חכם, עדכני באופנה ועובד בתחום ועונה לשם קריסטיאן...
&nbsp
שמעתי גם שמועות על רומן עם ת'ומאס...
&nbsp
מידע נוסף: http://www.enstarz.com/articles/102...ho-will-be-potential-love-interests-photo.htm

ohadcarrington

New member
זה מה שאני שמעתי לפחות, אבל אני אבדוק על עוד מידע כשאני אגיע

הביתה מהעבודה...

דובי1401

New member
איזה נחמד אתה :) ספוילר קטנטן...

אחלה מידע!!!! אבל הדמות שדיברתי עליה נראה לי קוראים לה ליז...

ohadcarrington

New member
אני? נחמד? לא נראה לי... (עוד
ליהוק)

במיוחד שאני ואנשים אחרים טורחים לקרוא לי ביץ' ולהגיד שאני אדם רע, רשע ומריר

&nbsp
זה מה שמצאתי עוד:
The show is casting for the contract role of an African-American female named Alisha. Described as an 18 - 21 year old, she's said to be "assertive, sexy, Midwestern, unsophisticated and beautiful." The character is scheduled to turn up in October.
&nbsp
על ליהוק של דמות בשם ליז לא מצאתי כלום, איפה ראית את זה? אולי אני אוכל למקד את החיפוש....

ohadcarrington

New member
גם שמעתי שהיא לוהקה כבר הדמות הזאת ויש מצב שזה צולם כבר

אז יכול להיות שזו הדמות הזו....
&nbsp
והיא גם אמורה להגיע בחודש הבא אז זה בכלל מסתדר

דובי1401

New member
ניייסססב

בקשר לידע שלי, מדובר בבחורה ישראלית מקסימה שאני מכירה מלוס אנג׳לס ;) כשתעלה בוודאות נאחל לה בהצלחה!

למעלה