שאלההההה

QueenBabar

New member
אבל אלה TABS

למשל רציתי לנגן את Breakfast (אחד השירים האהובים עלי!) וזה מה שהקובץ אומר e ---3---3---3---3---3---3---3--- B ---3---3---3---3---3---3---3--- G ---0---0---0---0---0---0---0--- D ------------------------------- A -------------------------3---3- E -3---3---2---2---0---0--------- אין לי מושג איך לנגן ככה, אני מבינה רק באקורדים, שזה A, G, C וכו´. מישהו יודע איפה אפשר להגיד כאלה של השירים של קייס? (ואם לא, מישהו מוכן ללמד אותי איך מנגנים את הדבר הזה?..)

זה לא בעיה..

רשום לך שם את מספר המיתר ומספר הסריג, למשל : 1 ----------- 2 --------1-- 3 ----------- 4 --------2-- 5 --------3-- 6 ----------- זה למשל אקורד C. עכשיו שרשום לך אפס, זה אומר שמנגנים את המיתר פתוח, ושיש X אז זה אומר שעושים חסימה, כאילו לחסום את המיתר ולפרוט עליו. :)

QueenBabar

New member
תודה על ההסבר

קצת יותר מסובך מאשר פשוט לכתוב את האקורד, אני מניחה שאני אקח דף ואצייר לי אותם כי ככה זה מעצבן... בעצם אם אתה כבר פה ואני רואה שאתה מבין בגיטרה - מה ההבדל בין מיתר סגור לפתוח? (אני ממש מתחילה כמו שאתה רואה)
מראש

mor-co

New member
למסטר, נסה את זה,

זה אקורדים כמו שאת/ה אוהב/ת (סליחה, לא יודעת אם את או אתה..) עם g´ c וכאלה...

mor-co

New member
אוקיי, מסטר,

את בת, סליחה, וטעיתי, האמת, הגבתי עוד לפני שקראתי את השרשור, ואל שמתי לב שבכלל המלכה לא הבינה את שיטת הטאב... אז בכל אופן, באתר ultimate-guitar.com יש גם טאבים וגם אקורדים לשירים של קייס, כמו לעוד הרבה הרבה... החיפוש לפי האיי. בי .סי

למעלה