שאלהההההה אני רואה את הפרקים בקצב של היס.. ורציתי לשאול עם למישהו יש מושג איפה השרשרת של פייטון.??.
O or sss New member 7/5/06 #1 שאלהההההה אני רואה את הפרקים בקצב של היס.. ורציתי לשאול עם למישהו יש מושג איפה השרשרת של פייטון.??.
ע ענבאך New member 7/5/06 #3 נצל"ש. ג'ייק חוזר מתישהו העונה הזאת? (בלי ספוילרים מפורטים, טוב? רק כן או לא) תודה.
נ נועית המסטולית New member 7/5/06 #6 עוד שאלה../images/Emo3.gif גאד שנה לא הייתי פה בערך.. לחץ אתם יודעים מה הקטע עם "תרגיל היומן" מזה גאד דמט?
עוד שאלה../images/Emo3.gif גאד שנה לא הייתי פה בערך.. לחץ אתם יודעים מה הקטע עם "תרגיל היומן" מזה גאד דמט?
O orinon New member 7/5/06 #7 חח היומן זה כאילו סרט מרגש שנרכך לבבות ובווין ריכה לסקילס את הלב כביכול עם הסרט היומן והפכה אותי מגבר קשוח לגבר רגיש שבוכה מסרטים חחחח כמו שכל אישה היתה רוצה תיראי תסרט היומן ותביני[אם לא ראית]
חח היומן זה כאילו סרט מרגש שנרכך לבבות ובווין ריכה לסקילס את הלב כביכול עם הסרט היומן והפכה אותי מגבר קשוח לגבר רגיש שבוכה מסרטים חחחח כמו שכל אישה היתה רוצה תיראי תסרט היומן ותביני[אם לא ראית]