שאלהההההה....

אני לא מבינה על מה כל זה

ב"ה מה זאת אומרת..אני רוצה שהוא יהיה ככה שהוא יהיה מתחשב, אוהב, חתיך וכו' וכו' זה לא עובד ככה. אנשים.....אהבה זה לא משחק דומינו שאתם מחליטים על דרך מסויימת ועל תכונות מסויימות שככה יהיה וככה תעשו זה בא מתישהו איכשהו ויכול להיות ...שתתאהבו במשהו לא ממש יפה חתיך או חכם...אבל בכל זאת תתאהבו אין מה לעשות. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מאמינה באמת בזה שאנשים לא לומדים לאהוב ככה שאני לא צריכה להציב לעצמי תנאים...זה פשוט זורם.(ואל תגידו- היא בת 15 מה היא מבינה?! כי זה מעצבן)

דברים מעניינים את אומרת...

נכון זה זורם, אבל קצת תנאים אין לך?? זה כמו שאת לא תתחתני עם בחור חילוני.....(נכון?) את מציבה לעצמך את הדברים שהיית רוצה שיהיו בו...נכון לא תמיד זה קורה... אבל זה לא קורה סתם ככה..לך יש עקרונות שאת תלכי איתם...ולא תקחי סתם אחד שאין בו את התכונות שהיית רוצה...(ז"א בדיוק ההפך ממה שרצית...) אם הבנת מה שכתבתי ... כי אני לא יודעת מה כתבתי עם כל מה שקורה סביבי... -יש לי היום חינה של דוד שלי- אחותי.... נתראה מחר...תבואי עם הערכה לביצ'פר
, לא באתי היום לביצ'פר....) -נשתמע-

אבל...

ב"ה דבר ראשון זה לא קשור ל'לא להתחתן עם בחור חילוני' כי זו לא תכונה זו דרך חיים ודבר שני באמת יש כאלה שמציבים משהו כמו תבנית כזאת שמי שלא מתאים לה אז הוא לא בשבילי...אני לא חושבת שזה צריך להיות ככה...'לאהבה אין גבולות'אני לא יכולה להציב לי למטרה להשיג בחור יפה חכם רגיש ולהגיד שרק איתו אני אלך. אני לא מתאהבת בבן אדם בגלל שהוא חכם נראה לי שזה איזה משהו מבפנים (אני יודעת שזה נשמע קצת....מוזר)אני לא מדברת על זה שבאמת לא כדאי לך לצאת עם אדם שאת יודעת שיאכזב אותך כי בזה את צודקת שיש דרישות מינימליות שצריכות להיות לכל אדם כי זאת באמת החלטה חשובה אבל להתחיל להיות בררנים....לא נראה לי כי אהבה באה מהלב לא מהשכל. נ.ב גליה אחותי תהני בחינה נ.ב2 לכולם אם משהו יכול בקשה להגיד לי איך ומה עושים בשביל להחליף שם ולהוסיף חתימה אני באמת אודה לו כי אין לי מושג איך עושים את זה.

לשאלתך...

בס"ד אי אפשר כבר להחליף את הכינוי אלא אם כן את יוצרת כינוי חדש... חתימה? ובכן את נכנסת לקישור שלהלן, מכניסה את הכינוי והסיסמא, למטה יש שורה שכתוב: "חתימה" שם את מקלידה את חתימתך...

למעלה