שאלהההההה....

mayakol

New member
טוב, הפעם מסכימה איתך!

ובקשר לזה שידוע שלבנים יש יותר דרישות- מעניין אותי למה זה קורה?? אולי כי אותנו הבנות החברה מחנכת דיי להתפשר ו"העיקר למצוא חתן"?

נו,הגיוני

יש יותר מאיתנו יותר, אנחנו צריכות להתפשר... בהזדמנות אני אעלה תיאוריה שלי בקשה לכל זה- צצה לי באמצע חד"א באולפנא בסוף השמינית... זה מוכיח את הטענה שלך

mayakol

New member
בהזדמנות??

איזו הזדמנות יכולה להיות טובה יותר מזו של עכשיו?

אכן צריך לעשות על זה מחקר...

בס"ד מה שמזכיר לי שהתחייבתי לערוך מחקר בנושא :"מדוע תלמידים יותר עייפים בתפילות בימי שני וחמישי מאשר בשאר תפילות השבוע?"

אכן

באמת התגעגעתי לשטויות שלך.. הזדמנות טובה יותר היא מחר כשאני לא אהיה עייפה מתה וסתם כד"א, אני קמה בחמש וחצי בכלל- לי אין חופש :( למה הם עייפים? ליאור, זה פשוט נורא, תחילת שבוע וסופ"ש

מוצארט

New member
אוי, שוב התחלנו...

התמימות המגעילה הזאת של: "לבנים יש יותר דרישות" די להצטדקות!!! לבנות יש לא פחות דרישות מבנים!!

yair m

New member
הלווווווווווווווווווווו

בסך הכל שאלתי שאלה....!!!!!! מה זה המהומה הזאת? רק ביקשתי שתענו לי על השאלה!!!!!!!!!

mayakol

New member
אוווווף......

אחרי שהלכתי אתמול ממש מאוחר לישון, ותכננתי היום להשלים שעות שינה, הטלפון צילצל והעיר אותי, וזו אפילו לא הייתה שיחה בשבילי!!! ובקשר למה שכתבת, מוצארט, אני צריכה לחשוב על העניין הזה שוב, כתבתי אתמול בשעות מסוכנות, והמחשבה שלי לא הייתה צלולה במיוחד... ולא שעכשיו המצב השתפר בהרבה... מקווה שאני לא אקרא בעוד כמה שעות את מה שכתבתי, ואבין שכתובות שם שטויות גמורות... ולכן- תגובה בהמשך היום בלי נדר.

mayakol

New member
אולי בשעות הלילה

אחרי שישנת כמו שצריך ביום...
או לפחות לא התעייפת קצת יותר מידי כל היום...

אליגטור

New member
אם כך, זה כמו צהריים...

דוקא בימים שאני עייף (כרגיל) יש רגע שאני "עובר את השעה" אם את מבינה, שהעייפות עוברת מאליה ומתחלפת באדרנלין עצבני. או שזה רק אני - טיפוס של לילה.

אליגטור

New member
ואני בבוקר

שפוך.... ככה זה, יש טיפוסים של לילה ויש טיפוסים של בוקר. היו ימים שאי אפשר היה להעיר אותי, זרקו אותי מהמיטה, אבל מתוך שינה אני אומר שזה בסדר וחוזר לישון ואז לא זוכר מזה כלום. ובלילה אני עירני, זה טיפוס של לילה.

beckham17

New member
אתה עייף ביום, כי יש לך שיעור גמרא

לא בגלל שום דבר אחר...
מכינה....... קייטנה!!!!

טוב אז הנה תשובתי...

בס"ד ראשית כל בקשר לחברות אני חושב שהברהנו כבר את העניין פעמים רבות! חברות בגיל מוקדם פסולה ולא מועילה. היא עושה נזק רב בגיל מוקדם! חברות לשם חתונה מותרת! אך אי אפשר להגדיר חברות בגיל 14-15 שהיא לשם חתונה משום שהמועד הו ממש רחוק! אני שאלתי אותך מה אתה מחפש בבת זוגתך לאור הדברים שכתבת בצ'אט! אני יענה מה אני הייתי רוצה בבת זוגתי בכדי שתבין... הייתי רוצה משהי שבאה מרקע תורני וצנועה! בעלת תכונות טובות ואופי כמו שאני אוהב... (אי אפשר להגדיר מהם התכונות והאופי)! בעלת חוש הומור ולא פחות חשוב יפה! לא דוגמנית על אבל גם לא מכוערת! זהו על קצה המזלג ממש, כמובן שיש עוד הרבה מה לכתוב בנושא... אם אתה רוצה שאענה יותר ספציפי תכוון אותי!

אליגטור

New member
תגובה

קראתי רק את השתיים הראשונות. ודאי שאין טעם להתחיל חברויות חסרות תוחלת בגיל צעיר כמו שליאור כתב. ומה ז אמור להביע מה אני מחפש? אני לא הולך להכניס את עצמי לתוך גבולות שאחר כך לא אוכל לצאת מהן. ברגע שאני אחפש, נראה מה יהיה. אני עוד לא מרגיש כל כך קרוב כמו שאחרים מרגישים כאן. בסך הכל עוד בתיכון. ברגע שיגיע הרגע אני בטוח שאדע. אם אתה רוצה שאני אחריב על המושג שנקרא "אהבה" לפי מה שאני חושב זה מקום להודעה נפרדת. בכל מקרה, אם אתה רוצה כן נקודה אחת- ברור לי שאשתו של אדם צריכה להיות גם החברה הכי טובה שלו.

למעלה