שאלההההההה

שאלההההההה

נגיד יש לי קובץ WAV בקיו בייס. ואני רוצה לשים עליו אפקט נגיד ריוורב. אבל אני רוצה לעשות אותו ב- Fade In. אז אני פותח את הקיו בייס מוסיף ערוץ אודיו ועושה אימפורט לקובץ. עכשיו איך ממשיכים?. תודה רבה!

HeavenlyB

New member
פותח ערוץ FX

בוחר בו את האפקט הרצוי. שולח מערוץ האודיו דרך Send לאותו אפקט. אם אתה רוצה שהאפקט ייכנס ב-Fade אתה צריך להשתמש באוטומציה. בערוץ האודיו, לחץ על סימן הפלוס הקטן בפינה השמאלית למטה, זה יפתח לך ערוץ אוטומציה לאותו ערוץ אודיו. בערוץ האוטומצה, בחר על מה הוא ישלוט ברשימה שמופיעה על הערוץ. במקרה שלך זה יהיה אותו Send, ובחר ב-Send Level שישלוט על כמות השליחה. לחץ על הכפתור עם האות R באותו ערוץ אוטומציה. עכשיו צייר את ה-Fade In והוא ישפיע.

S l nC O

New member
במידה ואתה בוחר

לשים את האפקט כ-INSERT (שהערוץ יעבור דרך האפקט ולא ישלח לערוץ אפקט נפרד כתוספת), אתה יכול לעשות אוטומציה על פונקציית ה-MIX באפקט עצמו, או ה-DRY\WET כמו שזה מופיע בחלק מהאטפקטים, מה שנותן תוצאה קצת שונה.

לא הצלחתי.

מצאתי את ה send אבל לא היה לי מוסג מה עושים איתו ולא מצאתי את ה ּ הזה... אפשר בבקשה הסבר יותר מפורט ואם אפשר אז גם צילומי מסך. תודההההה...

HeavenlyB

New member
הסבר מפורט

על איך שולחים אפקט מערוץ אודיו לערוץ FX תוכל למצוא במאמרים. כתבתי אחד אתמול והוא כולל צילומי מסך. במאמר שמסביר על סוגי הערוצים בקיובייס.

למעלה