שאלהההההההה

ILANA360

New member
שאלהההההההה

כול הזמן שאני במים על הגלשן וזה אז כול הזמן משתפשף לי כול הרגליים וזה כואב כבר וזה כבר חצי רגל.. מה אני עושההההההה???:(

sfl

New member
את מתכוונת

כשאת עומדת,כשאת שוכבת עליו,יושבת עליו ..מתי!?

ILANA360

New member
מה קשורררר

מה קשור דיאטה??? תעשי לעצמך ואני מתכוונת בכלל שני במים אז אני עם מיכנס וזה כול הזמן משתפשף וגם אחכ שאני הולכת אז זה כזה כואב והכול..:( גם קורה לך ככה?? זה בעסה...

קרנו

New member
אם את מתכוונת לירך הפנימית

אז יש שתי אופציות , אחת זה למרוח קצת ווזלין או ג'ל אלוורה על המקום כשאת יוצאת מהבית השנייה זה לחכות עד שהעור יתקשח ויתרגל לזה .

ILANA360

New member
אבל זה עושה לי כמו פצעים כאלה

נגיד אחרי שנופלים או משו אז נהפך כזה לכמו בורודו..אז זה מה שיש לי בנקודות קטנות..זה מעצבן זה עובר לי ואז אני הולכת שוב וחוטפת את זה שוב.. חחחח שברתי אתמול תאף ואני דואגת משפשפת

קרנו

New member
אין מה לעשות

גם אם תרצי להתחיל ללכת יחפה הדשא יכול לדקור בהתחלה עד שמתרגלים , תתרגלי

ILANA360

New member
התרגלתי..

אבל זה כואב חחח לפעמים עם אני יותר מכמה שעות במים אני יוצאת כמו נכה וקושי הולכת.. מה זה ישאר לי כול החיים?לך ג יש כזה??

morila

New member
זוהי השפשפת....

זה קורה כשהירכיים משתפשפות אחת בשנייה...ומה לעשות-כשיש בשר...יש בשר אחד הפתרונות זה מכנס ארוך של בנים כי ככה זה לא הקצה של הבד שמשפשף... קרם נגד שפשפות לפני ואחרי עוזר המון, יש להשיג בבית מרקחת... אני בכלל גולשת רק עם תחתון של בגד ים ואין לי אף פעם...גם אחרי 3 שעות במים

ILANA360

New member
אז זהו..

שאני תמיד עם מכנס ,וזה משתפשף, ומה יש בשר??חחחח אני לא שמנה!! חח אני אכנס אבל עם תחתון פעם הבאה ניראה מה ילך=) תודה

W u t a n g

New member
morila

שתיכן מדברות על דברים שונים.. השפשפות שהיא מתכוונת זה כתוצאה מהישיבה על הגלשן, ככה שהירכיים משתפשפות בגלשן.. ואחרי כמה שעות של גלישה זה לא ממש נעים. זה לא קשור לשמנה לא שמנה.. ILANA360 תנסי מכנס גלישה יותר ארוך, שיגיע לך קצת מתחת לברך. ככה גם תמנעי שפשפות בירכיים וגם תוכלי לנשק מזוזות ולברך לפני שאת אוכלת קצף..

morila

New member
יש לך

אחלה של שורה משיר בחתימה.... כל יום אני שומעת אותו בד"כ הביתה....

רוזיA

New member
יש לה גם טעם טוב..במוזיקה פפ..

רק שיתברר לנו שאת כנועה בטעם טוב ואפשר להגיד מברוק.

למעלה