שאלהההההההה

שאלהההההההה ../images/Emo4.gif

חברה שלי לא גומרת מהחדירה,מה לעשות?
היא גומרת שהיא לבד ולא איתי

ToryMaster

New member
70% מהנשים לא גומרות מחדירה

זה לא נדיר ולא צריך לגרום לך להרגיש רע עם עצמך. מה שכן, יש נשים שאומרות שבתנוחות מסוימות הן כן גומרות, חברה שלי אמרה פעם שכששניהם יושבים היא יכולה לגמור. איך שלא יהיה, זה בסדר גמור, פנק אותה בירידה או משהו אחר כך, ויהיה טוב.

ToryMaster

New member
המ

ההגיון אומר לי שאחרי שהיא תגמור, היא תתייבש, ואז החדירה תהיה קשה יותר וכואבת.

להיפך

אם הוא יגרום לה לגמור לפני החדירה, היא תהייה יותר מגורה ויהיה לה יותר קל לגמור מהחדירה.

ToryMaster

New member
היא לא תהיה מגורה...

כי היא גמרה כבר, אז צריך לגרות אותה שוב, כדי שלא תתייבש באמצע.

../images/Emo35.gif אני אחרי שאני גומרת,

אני מוכנה רק לעוד. וראי את השישור שהיה על מולטי-אורגזמה. זה מה שיפה כל כך באורגזמה הנשית, לא מתייבשים אחרי האורגזמה, להיפך. רק אחרי מספר רב של אורגזמות כבר באמת אי אפשר להמשיך יותר, ולא כי המקום מתייבש אלא כי המקום מגורה ורגיש מדי וההנאה הופכת לכאב. אבל בטח לא אחרי פעם אחת שגומרים. אבל יכול להיות שזה שונה בין אישה לאישה... ככה זה לפחות אצלי ואצל חברות ששיתפו אותי.

פאנדו

New member
זה שונה מאשה לאשה

אני חושב שלא מבחינת היכולת הפיזית, אולי מהבחינה הנפשית. שמעתי ממספר נשים שלאחר הגמירה הראשונה הן כבר לא רוצות שיגעו בהן באיזור הזה. זה לא עושה להן טוב. אני מניח שזה איזה משהו פסיכולוגי, אבל עדיין.

טורימאסטר...

תראי, לרוב, נשים אחרי גמירה ראשונית אוראלית, יותר מגורות בחדירה שאחרי, מאשר גמירה ראשונה ע"י חדירה. כמו כן, גמירה אוראלית אולי אפשר לומר עדיפה לאשה כי כל המערכת המינית בעצם.."משתמנת" אני לא יודע אם זו המילה הנכונה אבל זו הכוונה. הגוף נכנס לכוננות סקס, אבל כוננות טובה..

גילי

כשאתה אומר לא מצליח לספק אותה אתה מתכוון סיפוק ע"י חדירה או סיפוק אוראלי... אגב, אולי הגישה שאתה נוקט בסקס לא מתאימה לחברתך, כידוע, אצל לא מעט נשים הסקס מתחיל ב...מוח!!! האם אתה מנסה לגרות אותה שכלית או ישר גופנית.???

ברור

יש גירוי גופני ושכלי...זה אחד שמשפיע על השני. אני לא מצליח לספק אותה בחדירה , אני רוצה ולוקח לי המון זמן לגמור,אפילו שאני שם ספריי ....זה לא ממש מגרה אותה,במין אוראלי היא גומרת וגם שהיא מספקת את עצמה אבל לא בחדירה עצמה.

יקירי...

כמו שציינו מקודם, לא כולן גומרות מחדירה. הייתה יל חברה בצבא, נימפומאנית בצורה מטריפה, אבל מה, לא גמרה מחדירה, גמרה רק ע"י אוננות וגמרה תוך שניות. למדתי לחיות עם זה, כי נהננו מעצם חווית הסקס והביחד. אוקצור, תנסה לשנות פאזה בחשיבה ותהנה ממה שיש...

פאנדו

New member
ניסיתם דוגי?

מה עם משחק בדגדגן תוך כדי החדירה? למה המירוץ הזה לגמור? תנסה לשכב בתוכה מבלי לזוז, רק ניעות קטנות כדי לשמור על זיקפה מינימלית. אומנם זה קרה לי רק בסקס טלפוני, אבל שתי בחורות שעשיתי איתן סקס טלפוני גמרו מבלי לגעת בעצמן, רק מהשיחה עצמה שהיתה מגרה. ואני מסיק מכך שהרבה מהגירוי מגיע בעצם מהראש. אני לא ממש יודע איך אתה "עובד" שם, אבל מעבר לזה שכפי שכבר אמרו, יש נשים שלא גומרות מחדירה. תנסה לבנות את כל מהלך הגירוי שלה בזמן שאתה בתוכה. אבל אל תצפה שזה יהיה צ'יק צ'ק, כפי שכבר ציינתי, תנסה למשוך את משך הזמן שאתה בתוכה וללטף אותה ולחרמן אותה תוך כדי מבלי לשאול את עצמך מתי כבר היא תגמור. מי יודע אולי זה יעזור. זה כמו שהייתי יורה ב M-16, סוחט את ההדק לאט לאט, עד שהיריה היתה מפתיעה אותי. אז לך על זה לאט לאט, עד שהאורגזמה שלה תפתיע אותך. הפתעה נעימה :)

מנין לך שהם גמרו?

נכון שהגירוי מגיע מהמוח. אבל נשים רבות מזייפות מול הפרצוף של הפרטנר. מה הבעיה לזייף דרך הטלפון?

פאנדו

New member
כולם יכולים לשקר לכולם

אבל לא כולם משקרים לכולם. לפעמים תוך כדי שיחה אפשר להבין אם הבן אדם קשקשן או אחד שדבק באמת. מנין לך שאמא שלך תמיד אומרת לך את האמת? הספק יכול לעלות תמיד. לעניות דעתי הן לא שיקרו לי.

amazone

New member
לעניות דעתי (הלא כל כך ענייה עד רבה

ביותר!!!) הן שיקרו לך במצח נחושה!!!!!!! במקרה הזה צריך יותר מכמה מלים ואנחות - לפחות יד קשה וזרוע נטויה התמימות של הבנים בימנו...
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

למעלה