שאלההההההההההההה

birka

New member
שאלההההההההההההה

סילחו לי על הבורות...אבל... קיים איזשהו עיתון שמפרסם תמונות של השחקנים? כי... אני חופשי "יורדת" על הדיו במדפסת שלי... ו... זה לא כזה חכם בקיצוררררר אם מישהו מכיר עיתון כלשהו שמפרסם תמונות בבקשה (!!!) תכתבו פה

lolly1

New member
את חושבת?!

חיפשתי! קניתי מגזינים במעל 30 ש"ח ולא הייתה אף תאמונה של השחקנים! היום קניתי אחד מחר נחקור אותו ונודיע לכם אם הייתה איזו הזכרה..

סילביא

New member
תנסי

advocate או מגזינים אחרים שמהם יש תמונות ברוב האתרים תנסי מגזינים שקהל היעד שלהם הוא הומואים ולא ילדות בנות 10, אולי שם תמצאי בהצלחהההההההה

lolly1

New member
קניתי

o.k peaple את השני עוד לא קראתי.. תחפשי בשבילי?...... סילביא בואי לאייסי..הוספתי אותך לרשימה..

birka

New member
אמממ למה לקנות?????????.

בסטימצקי.... (עם כל הכבוד לחנות) המוכרים דפוקים!!!!! אני מדפדפת שם בעיתונים חופשי! קראתי שם כתבות שלמות... ולא מצאתי כלום!!!!!!!!!!! שום תמונה אחת נורמלית (הייתה פעם איזה תמונה... אבל סתם מכוערת כזו... עדיף כבר להדפיס) אז ויתרתי... חשבתי שאולי אתם יודעים משהו... אבל חברה שלי עכשיו בארה"ב אני כבר יתחנן אליה... תודה בכל זאת!

lolly1

New member
אוקיי

תאמצי את המוח..ותגידי לי איזה מגזין זה היה!!!!!!!

birka

New member
וואי... זה היה בעונה הראשונה....

מזמן!!!!!!! אבל... אם יש לך נטקסט... תרשמי עיתונים/מגזינים... זה ייתן לך תוצאות של כל מיני עיתונים מארה"ב... תעשי חיפוש.. ואני בטוחה שתמצאי...

lolly1

New member
הבעיה היא ש..

אני מצאתי אירופאים..לא חושבת שהם אמריקאים..ומה שיש שם זה מבזקים כאלה על ה-כוכבים..ולא על איזה מישהו מסדרת טלוויזיה... איפה לחפש? נטקס?

birka

New member
כן...

בארה"ב יש גלויות/תמונות וכו´? שלחתי את חברה שלי לקנות לי... מחר אני אדע אם היא מצאה משהו

אין כלום.....!

גם שאני בסטימצקי אני מחפשת ולא מוצאת כלום... ו"ראש 1" ו"מעריב לנוער" הזכירו רק פעמיים את הכי גאים(באמת תודה...) אין מה לעשות שחיים בארץ בלתי מפותחת...

למעלה