שאיפות

Drorrrrrr

New member
שאיפות

יש לכם שאיפות בקשר לצבא? גם אם לא קיבלתם את התפקיד שרציתם, האם יש שאיפות בתפקיד הנוכחי? משהו שתרצו להגשים?

זה שייך גם לשירות לאומי?../images/Emo3.gif

טוב נו נגיד.... יש לי שאיפה להשתתף בהדרכה אצלינו.. אבל זה לא יקרה.. אלא אם כן אני אעשה עוד שנה וממש לא בא לי על עוד שנה

AdamINC

New member
אני עדיין לא יודע לאן אני הולך

אבל אני מקווה לשאוף אוויר פסגות בצה"ל. ולא פסגות הר החרמון
סתם.. אני באמת שואף להצליח בתפקיד שאני אעשה.. אני מקווה שאני בסוף אגיע למקום שאני ארצה להיות בו וזה יעניין אותי.. אם כן, אז אני בשמחה ארצה לצאת לקצונה ואחתום גם קבע. קריירה צבאית זה משהו שמאוד מעניין אותי ואני מקווה לממש אותו..

M r s J o n e s

New member
נמ

התפקיד שלי סביר,בעקרון התגייסתי לתפקיד שהמתיינתי אליו ורציתי נורא ומשם כבר קיבלתי תפקיד שפחות רציתי אבל הוא די מגניב ולרוב אני נהנת[גם אם אני לא מודה בזה..].בכל זאת,זה תפקיד די שוחק וכנראה שאני אצא לקצונה באוגוסט או משהו.אבל נראה כבר.

a 90s Noah

New member
משהו שהייתי מאוד רוצה להגשים

וזה לעוף מהמסלול הנוכחי שלי (מסלול קמ"ן יעודי
) ולעבור להיות לוחם איסוף במוד"ש. זה פשע לא לרצות לניילן מפות במשך 4 שנים ולראות את הבית פעם בחודשיים?

VInterrupted

New member
שאיפה:

לדחות את תאריך הגיוס... 22 ביולי.....מזה הדבר הזה מהההה???? לא רוצים לדחות לי.... בקשר לתפקידים,לא יודעת,מודיעין משהו יש פה בנות בכלל עם שאיפות מעניינות כלשהן?

Drorrrrrr

New member
מוטב מוקדם מאשר מאוחר.

תאמיני לי. רק אחרי שאת מתגייסת את מבינה כמה היה טוב להתגייס מוקדם...

VInterrupted

New member
למה

לא הרבה יותר מאוחר,כמה חודשים מועטים של חופש זה כל מה שאני רוצה

Drorrrrrr

New member
זה תענוג להשתחרר

כשלכל החברות שלך יש עוד חצי שנה [ואם אלו בנים אז- שנה וחצי!!!].

../images/Emo187.gifלטס סי ../images/Emo98.gif

ברשותך, נתעלם מהתפקיד ומהרצון שלנו לתפקיד, כי עוד לא סגורים על כלום אצלנו
[או שיש להוסיף
] בכלאופן, לאן לשאוף?! "לשאוף למצויינות" - משפט יפה, הא?!
אבל ברצינות, לשאוף להגיע לעבודה עצמאית, בלי להיות תלותית בחונכות :) לשאוף לנהל את המקום בכוחות עצמי :) לשאוף להיות כמו ***, *** ו- ****** :) והנה עוד :) כי בא לי

למעלה