שאיפות :}

Sap Sparrow

New member
שאיפות :}

ראיתם אתמול?! ראיתי את הסרט הזה המון פעמים ונהנתי כל פעם מחדש :} הוא כזה חמוד איך שעושים אותו שמנמנן :} חחחח

אווו יה שאיפות../images/Emo99.gif

אומנם אין לי הוט אבל היה את זה מוקלט
אךךךךךךך ג'וני כזה שווה וזה סרט כזה יפה

Mrs Depp

New member
שאיפותת סגידההה

איזה אלוהים הוא בסרט הזה אני משתגעת איך יפה לו בהתחלה הבלונד עם שיער קצר איזה פחדד

Sap Sparrow

New member
חח נכון!!!!

הכי יפה.. זה אחרי ההתחלה בקטע שהוא וחברה שלו [זו שמתה] קונים בית והשיער שלו כזה ארך.. יאוו ועשו לי שיער על הצדד.. חח איזה חאאמודד!!! :)

reut bloom depp

New member
אווף!!אצלי אין שום סרט של ג'וני דפ!

באסה עם "יס" האלה!!הם לא יודעים איזה סרטים צריך!! אני כל הזמן מחפשת סרטים של ג'וני ואין!!אף פעם אין להם!(ואם יש להם אז זה כשאני אצל מישהו שיש לו הוט!)

Sap Sparrow

New member
לא נכון!

דווקא יש להם! אני ראיתי שהיה לי יס שאיפות והיה שודדי הקארייבים ויכול להיות שעוד כמה.. אנל'א יודעת.. אבל תבדקי כל הזמן ביס 4 תמיד שמים שם שאיפות ;)

נכון!!!!

הסרטים שמושדרים של ג'וני בדרך כלל ביס זה שוקולד, שאיפות ושודדי! בהוט זה בדרך כלל אד ווד, פחד ותיעוב ושאיפות למרות שלא מזמן היה בהוט את השער התשיעי וביום שישי ה-13 היה ביס את סיוט ברחוב אלם למרות שיש לי יס שאני הרבה יותר אוהבת אותם מהוט זה מעצבן אותי כי שאיפות, שוקולד ושודדי ראיתי ויש לי את כולם מוקלט! לעומת זאת את אד ווד ופחד ותיעוב עוד לא ראיתי! למזלי ראיתי השער התשיעי כי לבן דוד של יש הוט אבל לא דגיטלי אז הוא יכל להקליט לי....... למרות שאני מאמינה שיום אחד אני אראה את כלללללללללללל הסרטים האלה

bobit marely

New member
אחחח שאיפות...

מעלה בי זכרונות.. זה הסרט הראשון שראיתי בו את ג'וני

כן? חחח אצלי זה בין הארונים../images/Emo6.gif

אני ראשון ראיתי את שודדי
וזה הסרט הכי טוב שלו! זה מעולה!!!!!!!!!

Sap Sparrow

New member
גמני ראיתי את זה ראשון! וגמני חושבת

שזה הסרט הכי מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה