שאיפות

liki20

New member
כן ולא

אני חושבת שהשאיפה בכל קשר היא להכיר את הצד השני ברמה הכי גבוהה שאפשר. ובמערכת של שליטה זה אפילו עוד יותר קוסם, לדעת שאת בכלל לא צריכה לדבר והאדון שלך יודע בדיוק מה את צריכה.
למזלי זכיתי באדון עם אינטיליגנציה רגשית מדהימה, והיום אנחנו במצב שבו במהלך סשן אני לא צריכה להגיד לו "כואב לי", הוא יודע לבד. הוא מצליח לקרוא את הגוף שלי ולדעת לבד כמה הוא יכול להמשיך ומתי הוא מגיע לגבול וצריך לעצור. באחד הסשנים האחרונים הייתה חוויה שהבהירה לי עד כמה טוב הוא מכיר אותי [אני מעדיפה לשמור אותה ביני לבינו].
אבל הדבר הזה לא קורה מעצמו, זה קרה אחרי כמה וכמה סשנים, ובעיקר אחרי אינספור שיחות. אחרי כל סשן אנחנו מנתחים ביחד מה היה ומפרקים את הסשן לגורמים הכי קטנים שלו, זה המקום שלי להגיד מה אהבתי ומה לא, מה עשה לי את זה, מה היה לי קשה.
ולא רק בהקשר של סשנים, אני חושבת שהקשר ביני לבין האדון שלי הוא קודם כל קשר רגשי, מצאנו דרך תקשורת כזו שאני יכולה להגיד לו כל מה שאני מרגישה, גם את הדברים הטובים וגם את הדברים הרעים.
ככל שהוא מכיר אותי יותר ככה אני מרגישה שאני צריכה לדבר פחות. אני יכולה להתקשר אליו ומספיק שאני אגיד לו שלום בשביל שהוא ישאל אותי מה קרה ולמה אני מבואסת. אבל זה לא משהו שבא לבד וזה לא קסם, זו עבודה קשה מאוד של שנינו.

דעתי:

זה טוב שאת יודעת להגיד מה את צריכה ורוצה ושואפת אליו.

זה לא אינסטנט, אין מוצר כזה מוכן על המדף, רק רכיבים בסיסיים שמהם ניתן להתחיל לייצר משהו בתהליך מורכב.
לוקח זמן והתמקדות להגיע לרמה כזו של היכרות עמוקה, לפעמים שנים.
הדרך לשם מלאה בעליות וירידות, תקשורת פתוחה וטעויות. החכמה היא ללמוד מהן, להתפתח ולהתקרב בזכותן.

NSW2

New member
אחלה שאיפות אבל

גברים אוהבים תקשורת ישירה, כשאומרים את הדברים בלי ללכת סחור סחור.
ונשים מעדיפות תקשורת עקיפה של רמזים.
הבעיה היא שגברים הם לא קוראי מחשבות(כן גם אלה שחושבים שהם כן).
יש כאלה שקולטים יותר ויש כאלה שפחות.
במיוחד בתחילת קשר.
נשים יקרות אם אתן רוצות משהו והצד השני לא מבין,
תעשו לעצמכן טובה ותגידו את זה באופן יותר ברור.
אתן תהנו יותר באחריות.

orbar1

New member
אני עונה מעט בהומור אבל באופן נוקב

רוב הגברים בעולם סיימו את הפקולטה לקריאת מחשבות לחשים וקמעות בכישלון מוחלט.
אשר על כן תיקשורת אמיצה מהסוג המפרש לו באופן ב ר ו ר מה את מצפה, תקצר את תהליך ההפנמה על ידו.
לווסת את הכאב אולי ברור לנגן, אכן גופה של אישה משול לפסנתר אבל לא כולם יודעים לנגן תווים, אז מעט הנחייה אמיצה לא תזיק.
אם תבקשי דוגמאות לבקשות מפורשות יותר אשמח לרשום כאן כמה נוסחים ........
אביונות לרוב

אופיירה

New member
רק...

אז ברור שכל הרצונות /שאיפות/פנטזיות זה אחרי שהסברתי אמרתי שיתפתי .אבל מה לעשות שרוב הגברים אין להם את זה וכן זה עבורי רק פנטזיה מבחינתי זה לא יכול להתערבב עם ״החיים האמתיים״ לא מבינה מה פסול בזה ולמה אני צריכה להתנצל

את לא צריכה להתנצל

רק ניסו לעזור לך להבין את הצד השני
כדי שיהיה לך יותר קל להתמודד ולקבל
ובסופו של דבר גם לנסות כן להיות יותר ישירה ולהציג את הדברים כיותר שקופים ממעורפלים - דבר שיעזור לך לקדם את מערכת היחסים.

אבל, אם את אומרת ששיתפת ואמרת ודיברת וזה לא הולך לכיוונים שרצית - אז אולי יש כאן כמו שרשמתי לך למעלה חוסר התאמה.

למעלה