שאיפות נחותות

DuckY

New member
"שאיפות נחותות..."

הכותרת אומרת הכל. השתדלתי להמנע מלהגיב, אבל לא הצלחתי להתאפק. ידידי - עם כל הכבוד לTVR ולאלי´ז, קיים מספר לא מבוטל של אקזוטיות (וממש לא אקזוטיות) ש"נותנות בראש" לשתי אלו. נכון, ישנם כאלה שלא יודעים מה זה TVR - SO WHAT???? מוסכניק מאום אל-פאחם שלעולם לא שמע על הטוסקאן מבין ברכבים פחות ממך?? התשובה היא חד משמעית לא. ואם אני (או כל חבר אחר בפורום) אשאף לאחת כזאת ולא לסליקה / אימפרזה טורבו, דיני תסכול נצחי. יניב, שרף ים די.אלים ברמזור עם האקספרס שלו.

מצמץ

New member
אני מבולבל,

אתה מדבר אלי או לBMF? כי חוץ מהקטע של זה שאמרתי שרוב האנשים לא מכירים את TVR ודגמים אחרים (לא יחדתי דווקא אקזוטיות) אתה תראה שרשמתי שם בבירור מבחינת הכרת דגמים ולא הזכרתי שום מילה לגבי הבנה ברכבים (כפי שנתתה דוגמא של מוסכניק מאום-אל-פאחם). כל יתר הדברים שרשמת לא נאמרו/נרשמו, על ידי. מצמץ, מחכה להבהרה.

DuckY

New member
לBMF, מצמץ... ../images/Emo98.gif

מדבריו קיבלתי הרושם שאי הכרת הדגמים הנ"ל מעידה על חוסר ידע... ערב טוב, יניב.

מצמץ

New member
ותוספת קטנה לגבי דבריך בסוף

TVR זו לא מכונית עד-כדי כך יקרה (בארץ כנראה שכן), ולא ידוע לי על איזו שהיא סיבה שבגללה היא נאסרת ליבוא אישי כך שזה ממש לא סתם חלום שלא יכול להתממש, רק שרוב האנשים מעדיפים להוציא את הכסף הזה על מכוניות עם שם כמו BMW או פורשה בוקסטר (לדוגמא) ולידיעתך אני לא מדבר אליך בטון מעוצבן
מצמץ, מעדיף מכונית אחרת 35,000 פאונד פלוס מינוס אע"פ כל התמורה של TVRכי זה נראה לי מוגזם לשלם סכום כזה על מכונית שהיא לא אמינה.

DuckY

New member
בחברוווות... ../images/Emo13.gif

אני בטוח שבמידה ואכן ייבאו את הTVR מחירה יהיה "בשמיים". באשר למחיר זהה לבוקסטר / BMW 528 - גם בטווח המחירים הנ"ל (חצי מיליון ש"ח?) מרבית אנשי המעמד הבינוני ימשיכו להתייחס אליה כאל חלום בלתי ניתן להגשמה. יניב, עדיין שואף לSTI.

למעלה