שאילתה קטנה

שאילתה קטנה

חבר שלי שאל אותי איך אומרים "גביע" מלשון החלק של הפרח... ולא ידעתי מה להגיד לו.. מישהו יודע?

Gracias

ומאחר שעוד לא אמרתי.. Welcome Back

אתה יודע...

פתחתי את הטנק הענק שנקרא אוקספורד ובאמת... אוקספורד טוען שזה Calyx.... ועכשיו, מאחר ואוקספורד הוא התנ"ך של האנגלית... אני מניח שהוא צודק... Rogue

../images/Emo45.gif../images/Emo11.gifWelcome

ברצוני לברך את A Raider Gone Rogue על הצטרפותו לרבולושן של פורום ASP חברתי. (מספר הערות: 1)כתוב כינוי מלא. 2)הדגש כינוי. 3)נקד משפט) כולם מוזמנים לשנות חתימתם לפי התקן החדש: <שמשתמש מודגש><איקון><חיה><הצבע השולט באיקון><משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. לאחר שהצטרפתם לרבוֹלוּשן אנא הודיעו על כך ל" רבוֹלוּשן ASP חברתי" על ידי שליחת מסר לכרטיסו האישי: http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=567371 (עכשיו שמישהו יתרגם את זה גם לאנגלית
) כרגע ישנם מעל 60 תומכים (עדכון בהמשך), מחכים לראות את כולכם. תודה.
דוגמא:

רשמית אני אמור למחוק את ההודעה הזו

אבל מאחר וידוע לי שאפילו הנהלת הפורומים תומכת ברבולושן אז קטונתי
עכשיו החתימה נראית טוב יותר? Rogue

yuval k

New member
Le Revolutione

I would like to greet the Raider Gone Rogue upon joining the ASP-Idiot forum revolution (some comments: 1. write the full nick. 2. make it bold. 3. delete it). Everyone is hereby encouraged not to change their signatures according to the new standard: <bold username><icon><aminal><the colour of the icon><a sentence with no meaning whatsoever, in which every ו is punctuated using a Holam or a Shuruque> After you decided not to join the revolution, please inform the user "רבוֹלוּשן ASP חברתי" that this revolution sucks by sending a personal message to his personal card: http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=567371. (Now would someone please translate it into Hebrew
) At the moment, more than 60 people support the revolution. We hope you will be more clever than that.​
|אייקון של תרגום מדוייק|

אוי אתה מרושע

מאחר ותפוז תומך בחופש הביטוי אז אני לא אמחק את ההודעה למרות שהיא פוגעת במאמצי הרבוֹלוּשן וממעיטה מחשיבותה... בכל מקרה, אני כן מתעקש שבפעם הבאה תשתמש במילה אחרת במקום IDIOT... Rogue דמוקטטור למופת

כשהמחשב המרושע שלי

שעונה לשם "Rage" ולכן מעורר תכופות את חמת זעמי יתן לי לסיים את כל מה שאני צריך לעשות איתו אז אני אפתח את אוקספורד ואבדוק... Rage, You bad girl, don't dare to crash again!

למעלה