שאילתה - סקר

BlackShadow

New member
אממ...

זאת להקה שקרויה על שמו של הסולן (כמו מרלין מנסון לדוגמה)

Sham 69

New member
נו באמת ..

עכשיו תתחילו "לרדת" עליו .. ולזיין לו את השכל בגלל הכינוי שלו? אולי הוא הומו אידיוט פריק בלה בלה .. לא יודע .. אבל לא נראה לי שהוא הראה את זה בהודעה הנ"ל ..

Nightwish-boy

New member
which backstreet boy is gay

כמה שהיה לי קשה לשמוע ת´מנגינה המזוויעה הזאת, השיר והקליפ פשוט קורעים מצחוק. כאבה לי הבטן שראיתי את זה...

Jesus Wept

New member
עדי...

זה דווקא כן שלו.... יש לי אפילו קליפ פלאש חמוד רצח.... השיר הכי קורע שלו לפי דעתי זה: You don´t love me anymore זה שלו, ולא קאבר... אחד השירים הכי מצחיקים ששמעתי בחיים שלי.

epitaph

New member
אתה בטוח?

כי יש י את השיר וכתוב בכול מקום שלהקה בשם Z100 מבצעת אותו...טוב נו,אם אתה אומר,טעות טועים טעינו...

OPERATi0N_iVY

New member
זה לא שיר שלו...

ואני אישית ראיתי את הסרטון פלאש... יש כבר איזה 53654645 הרכבים ואנשים שעושים פרודיות על שירים אז לא כל דבר כזה חייב להיות שלו... למשל בוב ריוורס והלהקה שעושה פרודיות בתכנית של הווארד סטרן...

Nightwish-boy

New member
אני מדבר על הגירסה שלו

גם ווירד אל עשה גירסה לזה עם קליפ פלאש קורע מצחוק (בכל הזמן שראיתי ת´קליפ לא ידעתי שזה שלו עד שראיתי את שם המבצע בסוף). תראה פעם זה פשוט קורע

badphish

New member
z100

זה לא להקה זאת תחנת רדיו ניו יורקית מאוד מצליחה מין גלגלצ כזה רק יותר פופ ולא של הצבא מין הסתם

Vlad Drac

New member
cats in the kettle

seems to me i ordered sweet n´ sour pork, but garfield´s on my fork! חחחח
אהבתי גם את hello, i love you, let´s get tested for aids ואת the devil went down to jamaica.

למעלה