שאילה...

הנמצא

New member
שאילה...

קצת מוזר לי לשאול את השאילה אבל אני דיי לא יודע מה לעשות.. תחילת שבוע ידידה שלי הציעה לי לצאת עם מישהי שהיא מכירה ואמרתי לה שאני לא יודע שאני אחשוב על זה. מצד אחד אי כ"כ רוצה מצד שנייה אני לא יודע מה איתי עם כל הנטייה הזו. אני לא מנוסה בכלל בתחום המיני לא עם גברים ולא נשים אבל אני יודע שיש לי נטייה מינית לבנים. מה לעשות?

הנמצא

New member
ניסיתי..

זה לא שלא יצאתי אבל התקופה האחרונה אני ממש מבולבל וכבר דיי מיואש ועסוק בזה, ואני לא רוצה לפגוע בבחורה... מפחיד אותי..

הנמצא

New member
לא יודע...

ניסיתי כבר בעבר , העניין הוא שבזמן האחרון אני כבר כל היום עסוק בזהות שלי ומה יהיה איתי ואני מפחד.. וגם אני לא רוצה לפגוע בבחורה שאני אצא איתה, לא יודע , ממש לא יודע מה לעשות.

imagodei

New member
כמה שהדילמה מוכרת...

ברוך הנמצא, אתה מתאר דילמה לא קלה שמוכרת לרבים... באופן עקרוני, אל תשלול התחלה של קשר בגלל שהיא בסופו של דבר עלולה להיפגע, יש מספיק סטרייטים שהתנסו בשפע של קשרים שלא הסתיימו בחתונה והם ממשיכים לצאת עם בנות בתקוה למצוא את ה"אחת" למרות שרוב הסיכויים שזה לא יילך ושהיא תפגע- מצבך לא נורא שונה מהם ואין סיבה שתכנס לשיחות "מפחד לפגוע בה" כבר בשלב התחלתי של הקשר. הבעיה הקטנה מתחילה כשהקשר מתחיל להיות "רציני", פה אתה צריך לשאול את עצמך האם יש סכוי שיתפתח משהו ביניכם? האם אתה מזהה פוטנציאל למשהו..? אלו שאלות קשות שאין לי תשובה עליהם, רק אתה יכול לדעת מה לעשות... גם אני מצטער שאין תשובות חד משמעיות לשאלות מורכבות אלו. מן הסתם שלא עזרתי לך יותר מידי, מקוה שהעובדה שאתה לא לבד במצב הזה מעודדת אותך איכשהו... כל טוב

SmartToyBoy

New member
תשיבה (-:

" אני לא מנוסה בכלל בתחום המיני לא עם גברים ולא נשים אבל אני יודע שיש לי נטייה מינית לבנים " אינני יודע בן כמה אתה, אבל השורה הזאת מוכרת לי מאוד. אני יכול לומר לך שלי זה היה ברור (אני אומר זאת בדיעבד) עוד בגיל צעיר (14). סתם שתדע, שאתה לא חייב לאף אחד (חוץ מריבונו של עולם, ברשותכם) דין וחשבון על ההתלבטויות והתחבטויות שלך. היתה לי חברה כשהייתי בן 16 במשך שנה וחצי ! אבל אז הבנתי שזה פשוט לא זה... לפני חודשיים בת דודה שלי סיפרה לי על מישהי שהיתה באירוע משותף שבו היינו. היא אמרה שממש מצאתי חן בעיניה ושהיא מאוד רוצה להכיר אותו. בת דודה שלי לא יודעת - ולכן הנפצתי תירוצים על "קשר שמתגבש עם מישהי ואינני סגור עליו". במציאות זה לא כ"כ רחוק, יש לי זוגיות נפלאה היום (ברוך ה'...). רק עם מישהו. לדעתי - תלך. מה אכפת לך, תפסיד משהו? הכי גרוע לא ילך. בהצלחה

../images/Emo45.gif אם לא תנסה לא תדע

אסור לסגור דלתות לפני שבודקים מה יש בפנים. פגוש את המיועדת, ואז ענה לעצמך בכנות: יש מצב לאינטימיות איתה? אני רוצה לגעת בה? בא לי שהיא תגע בי? יש רומנטיקה? לא הביישן למד - והמורה שלך הוא הנסיון הפרטי שלך. בהצלחה!

למעלה