שאילה

proteje

New member
שאילה

רציתי לשאול אנשים עם נסיום של G-3 ן FUJI S5000: צילום לילה ב- FUJI ללא FLASH איך הוא? יש למצלמה רק 2 שניות צמצם. איך המקרו של G-3? אני מתלבט בין 2 המצלמות: בFUJI יש BURST MODE עם 5 תמונות לשניה שזה אחד המרכיבים שאני מחפש במצלמהת אבל הצמצם שלה לא משהו (2 שניות) מצד שני יש את G-3 - עם 15 שניות צמצם + 4MP אז מה אתם אומרים?

LazyGecko

New member
למה חשוב לך חשיפה כל כך ארוכה ?

נדיר מאוד שצריך חשיפה של יותר משתי שניות בתנאים רגילים. גם ככל שהחשיפה ארוכה יותר יש יותר רעש דיגיטלי בתמונה. עדיף להרכיב כמה חשיפות קצרות אחת על השניה מאשר חשיפה ארוכה. (עושים את זה במחשב)

proteje

New member
אני כתבתי:

צילום לילה ללא פלש. תוכל להסביר איך עושים את זה עם חשיפות קצרות ( דיאפרגמה קטנה - לחדות)? כמו כן מה אתה ממליץ? איזו מצלמה?

LazyGecko

New member
הבנתי

אוקי, כדי לצלם בלילה ללא פלאש אתה חייב חצובה. חשיפה של שתי שניות מספיקה לצילומי לילה עירוניים, לצלם נופים בלילה צריך או חשיפה יותר ארוכה או לשלב מספר חשיפות של שתי שניות במחשב. (זה מה שאני עושה, אפילו שיש לי חשיפה של שמונה שניות. בשמונה שניות התמונה יוצאת עם יותר מידי רעש לטעמי.) לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיאפרגמה . לגבי המלצה, לדעתי G3, מצלמה אהובה ומוכחת.

proteje

New member
OK, תודה

תודה על עצה. עדיין: איך מחברים 2 תמונות עם צמצם קטן במחשב? תוכל לכוון אותי לפונקציה ב-PHOTOSHOP?

למעלה