שאילה לבנות הנכבדות!

magenta73

New member
זה פשוט

אני לא אפגש עם שני בחורים תואמים... אחד תואם. איתו אני נשארת... >>>וג'יפ יהיה נחמד. אבל לא חובה.

נימשון

New member
בטח יוסיף אם יש לו רכב

אבל לא על חשבון דברים אחרים מהותיים יותר.

P u s s i c a t

New member
שיבוא עם סוסיתא...

אין לי בעיה וממש לא מחפשת מותגים או יוקרה. אבל בעיניי אדם בלי רכב מראה על חוסר עצמאות. כל הזמן להיות תלוי באחרים.. רק המחשבה על זה מצמררת אותי יומים הייתי בלי רכב אחרי פריצה - הרגשתי כאילו לקחו לי את הרגליים...

P u s s i c a t

New member
ולגבי ההמשך...

אם הבחור עם הג'יפ לא ימצא חן בעיני לחלוטין - לא ישנה גם אם לג'יפ תהיה קשורה יאכטה. או בקיצ... אם לאחד לא יהיה רכב ולשני יהיו בעיות שיפריעו לי לפתח איתו זוגיות - אבחר באף אחד. נשארתי רווקה עד גיל 35... עוד יומיים לא יהרגו אותי

נימשון

New member
גם אני

אבל כשהשיקול היה להמשיך לגור מחוץ לבית ההורים או להחזיק רכב אז הבחירה היתה לי מאוד ברורה.

P u s s i c a t

New member
יש בזה משהו...

אבל אם אני לוקחת כדוגמא את אורח החיים שלי - לסוע במוניות לכל מקום היה יוצא לי הרבה יותר יקר מאשר להחזיק את הגרוטאה הקטנה שלי ולא. אוטובוסים לא באים בחשבון כשאת גרה איפה שאני גרה ויש אוטובוס כל חצי שעה שמגיעלמרכז העיר ושם צריך לחכות עוד חצי שעה שיגיע האוטובוס הבא... ספונטניות. דרך חיים... אולי אם הייתי גרה במרכז תל אביב עם עשרות מוניות שירות ומטר מכל מקום נורמלי - זה היה בא בחשבון, אבל גם אז... להגיע לרכיבות שבת, ולהורים שלי, ולאחיינים, ולחברת, ולסבתא שלי... לא מוכנה לוותר על אורח החיים שהתרגלתי אליו. בטח לא כשזה לא חוסך לי כלום

נימשון

New member
אם זה לא חוסך זה משהו אחר

במקרה שלי זה חוסך המון. מודה שהשינוי היה לי מאוד קשה אבל לפעמים אי אפשר להתפנק וכפי שציינתי זה בהחלט היה סוג של פינוק עבורי ואפילו יקר כך שעשיתי את סדר העדיפויות שלי וזה מה שיצא.

© RoNa

New member
עיניין של גישה

אצלך זה זמני. ברגע שיש עבודה מסודרת ומתאוששים כלכלית אחרי שינויים כמו מעבר דירה, ויש את האפשרות, אז גם קונים. אני מניחה שכך גם את. אפשר להבין שעושים שינויים וזמנית זה לא מתאפשר, אבל יש הרבה שאפילו שיש להם אפשרות, הם לא מחזיקים רכב.

נימשון

New member
אם היתה לי האפשרות

זו בכלל לא היתה שאלה עבורי, אני רק מחכה לרגע בו אוכל שוב לרכוש רכב משלי

passioneta

New member
השאלה למה אין לו רכב

לי לא היה רכב יותר משנה - מתוך בחירה (עשיתי חישוב שיהיה לי יותר זול לקחת מונית מדי פעם) - תמיד זה כך כשאני לא עובדת כשכירה (מקבלת רכב מהעבודה). כן חשוב לי שהבנאדם החליט איך הוא רוצה שהחיים שלו יראו ושהוא עושה מה שצריך כדי שזה יקרה. האמת היא שבמקרים מסוימים גם זה לא עקרוני. אין לי בעיה עם מישהו שירד ברמת החיים שלו כדי להגשים חלום אן כדי לנסות להשיג משהו - להפך.

../images/Emo73.gif

מבחינתי ממש לא רלוונטי אם יש לו ג'יפ או רכב חדש. כל עוד יש לו רכב (שגם נוסע) זה מספיק. רכב זה עצמאות, רכב זה ספונטניות, רכב זה נגישות, רכב זה לא מותרות. לא בימינו. (לדעתי בלבד...) רק לא הבנתי את ענין המשיכה שבהודעה שלך. אני לא נמשכת למישהו בגלל שיש לו או אין לו רכב. אני בהחלט לוקחת את זה בחשבון לגבי המשך הקשר. (אלה שני דברים שונים) יופי.

ערב חדש

New member
בעניני המשיכה!

פשוט היה תקופה שהיה לי רכב ואחרי תקופה מכרתי אותו מבעיות כלכליות. ושמתי לב שבנות אהבו יותר לצאת איתי שהייתי עם הרכב מאשר בלי

אתה מערבב שני דברים.

אני חושבת שכשלא היה לך רכב, הבנות "פסלו" אותך מטעמי נוחיות. אני לא חושבת שזה קשור למשיכה. אני יכולה מאוד להימשך לגבר שאני פוגשת, אבל לחשוב פעמיים על ההמשך בגלל פרטים טכניים (כמו רכב, מגורים עם ההורים, מקום עבודה וכו'). יש משיכה ויש פרטים טכניים. אלה שני דברים שונים. יופי.

למעלה