שאילה בסיסית

starlight01

New member
שאילה בסיסית

אני מעוניין בצפייה בערוצים 1+2 בלבד. אם אתקין צלחת אנלוגית 90 ס"מ בכיוון של עמוס 1+2, מה אקלוט כרגע? לאחר שעמוס 2 יתחיל בשידורים רגילים, האם אוכל לקלוט את 1+2?

yoramile1

New member
תמתין עוד קצת

בקשר לצלחת זה צלחת אנלוגי זה שיטת שידור שמפענח המקלט.

starlight01

New member
המשך

עד כמה שהבנתי עמוס 1 ועמוס 2 קרובים זה לזה. ובנוסף, אחד הערוצים משודר אנלוגית והשני דיגיטלית. אם אתקין עכשיו צלחת + ממיר דיגיטלי האם אקלוט את ערוץ 2? וכששידורי ערוץ 1 יועברו דיגיטלית (בעתיד) אוכל לקלוט גם אותם ללא שדרוג?

VIDE0KID

New member
תשובה...

עמוס 1 ו2 נמצאים בדיוק באותה נקודה (מבחינתך) בעקרון אפשר להגיד שזה אותו לווין. (רק שפיזית אלו 2 גופים קרובים) אם תתקין ממיר דיגיטלי תקבל. 1. ערוץ 2 2. ערוץ 10 3. METV 4. FETV 5. ערוצים של YES שמשום מה הקידוד שלהם לא עובד (פעיל רק מידי פעם) בעתיד הוספה של ממיר אנאלוגי בלבד תאפשר לך לראות שידור אנאלוגי ללא שום שידרוג. גם ערוצים דיגיטליים נוספים (ללא קידוד) תוכל לראות ברגע שיעלו ללא שום שדרוגים. אם עוד לא רכשת ממיר דיגיטלי, רצוי שתוודא שיש לו אפשרות לחבר גם ממיר אנאלוגי במקביל, ואז לא תצטרך לשבור את הראש עם אביזרים למינהם.

geostant

New member
מה ?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!

אני מצטט "ערוצים של YES שמשום מה הקידוד שלהם לא עובד (פעיל רק מידי פעם)..." אנשים יחסכו הון על התגלית שלך ! למה בכלל לשלם ליס אם אפשר לקלוט חינם ??? חברה, יאללה לסגור את העסק, קולטים יס חינם, זה מה שהבנאדם טוען

VIDE0KID

New member
נו באמת...

אל תעשה מעצמך צחוק... הכוונה לערוצים בודדים... תעשה סריקה כרגע יש 2 ערוצים פעילים 1 מהם הוא הום סינמה. איזה יחסכו הון אם בכל זמן נתון יש רק ערוצים בודדים ללא קידוד.? וגם זה לא קבוע... הבנאדם שאל מה קולטים. עניתי לו... חוץ מזה, יש דרך לפרוץ את ההגנה של יס (NDS) יש מכשיר וקוד EMULATION. הרי הכבלים מעבירים שידורים וגיבויים מ"יס" נראה לך שיש להם ממיר??? כל רסיבר מקצועי שמקבל KEY EXTERNAL יכול לשמש לצפייה. כמובן שהקודים שמורים בכספת, ואין שום טעם לפרסם אותם כי הרי אז ישנו אותם... הלא כן?...

geostant

New member
מי שעושה כאן צחוק מעצמו הוא אתה

אתה מתבלבל כבר עם המילים שלך מרוב שטויות שאתה כותב לפרוץ את NDS בעזרת EMU, בדיחות העשור

VIDE0KID

New member
לא...

לא EMU אלא EMULATION (שפירושו הדמייה...) אני חושב שכדאי שלפני שאתה עונה תבדוק במילון ותשאל אנשי מקצוע... בזה תם הוויכוח... אני זה שעובד שם... ואני זה שיודע מה קורה... אני חושב שאני יודע בדיוק מאיזה מקלטים מקבלים FEED של יס. אז עזוב...

למעלה