שאיבת שומן... כן או לא?

שאיבת שומן... כן או לא?

אני ממש מתלבטת אם לעשות או לא. חברה עשתה לפני שנה בערך דרך הכללית אסתטיקה והיא מאוד מרוצה וגם נראית מצוין. אני קצת חוששת שזה ישנה לי את הצורה מידי. זאת אומרת אני אוהבת את הצורה של הגוף אבל אני חייבת להוריד מאסה של שומן. דיאטה לא ממש עוזרת וספורט... אני מודה שאני עצלנית. אחרי 3 לידות הבטן נראית נורא!!! והירכיים והידיים החליטו להתנפח יחד איתה ולא לחזור לעצמן.

ronanit

New member
לא

שאיבת שומן לא באה במקום ספורט אני עשיתי .. שאבתי מהירכיים והישבן 5 ליטר שומן (שזה המקסימום) מעבר לזה שההתאוששות קשהההההההההההההההה, וכואב נוראאאאאאאאא זה מצריך עבודה קשה מאוד בשביל לראות תוצאות.. ועבודה קשה יותר בשביל לשמור.. כלומר כל עוד עשיתי ספורט באופן קבוע של 4 ימים בשבוע שעה כל פעם זה היה מדהים!!! אלוהי.. הייתי חתיכה עם פרופרציות בגוף (לפני כן היה לי מותן 36 ותחת 46..) ברגע שהפסקתי לעשות ספורט הכל חזר, ובצורה מגעילה, ובמקומות שבחיים לא הייתי שמנה בהם, כי איפה ששאבו לא חוזר.. אז חוזר ס"מ ליד.. ואז יש גבשושיות.. אז עצתי.. אם את עושה ואוהבת ספורט זה יכול להיות כדאי.. אבל אם את פלדאה כמוני.. תתרחקי מזה

כורמת

New member
חוויה קצת שונה...

אני עשיתי לפני 6 שנים!!! שאיבה בירכיים ובישבן כי גם אני סוג של עצלנית. אמרו לי לעשות אחרי הניתוח לרכוב הרבה על אופניים, כמובן שלא עשיתי את זה ובכל זאת, אני מאוד מרוצה מהתוצאות, החוכמה היא פשוט לדעת לאכול פחות. עכשיו ממש בא לי לשאוב קצת מהידיים, בחלק שהן מצמיחות כנפיים שבכל פעם שאני מוחאת כפיים אני מרגישה שאוטוטו אני מתחילה לעופף באוויר. לא ידעתי שיש לכללית ניתוחים פלסטים, בזמנו עשיתי דרך רופא פרטי והייתי מאוד מרוצה. אולי שווה לבדוק מי עובד עם כללית, לעשות השוואת מחירים ואז להחליט, מאמינה שגם שם יהיו רופאים טובים.

יעל י

New member
זה נושא מאד רציני...

ממליצה להתייעץ עם רופא שמכיר אותך בהסטוריה הרפואית ועם מנתח כמובן. בהצלחה.

למעלה