שאיבת חלב

• פותח הנושא ysm
  • פורסם בתאריך

ysm

New member
שאיבת חלב

היי אסתר, אני שואבת חלב ולא מניקה. השאיבה הולכת לי מצויין עם משאבה חשמלית של מדלה. שאלתי היא כמה פעמים מומלץ לשאוב ביום? האם רצוי בשעות קבועות? כיצד מומלץ לאחסן את החלב (הכוונה במה לאחסן?) תודה, יעל

PUmping milk

This is how you do it: 1. You are always ready with a bottle of your milk when the baby wakes up and wants to feed. YOu pumped this bottle after the last feed, not when the baby is screaming to eat. 2. Immediately after the feed, you pump the amount that the baby ate plus another 20%, to be on the safe side. Breastfed babies never eat exactly the same amount every feed because your milk changes. If possible, before you pump, try to put the baby on the breast for a few sucks so that your body will know which kind of milk to make. (The baby's saliva gives your body a message on what type of milk he needs). If I may ask, why are you pumping? All babies will go to the breast in the end, so why don't you try with a yoetset hanaka who is expert in getting reluctnat feeders on the breast?​

רות1974

New member
אסתר שלום, בעלי לא מאמין לי שהשדיים

יודעים לייצר חלב בדיוק לפי צרכי התינוק בהתאם למסר שהם מקבלים מהרוק שלו.[למשל, אתמול בתי התינוקת קיבלה את החיסון של גיל חודשיים והיה לה חום מעט גבוה. כמובן שהנקתי אותה כרגיל, ואז הוא אמר לי לתת לה גם מהצד השני כי נראה לו שהיא צמאה. אמרתי לו שהשד יודע לבד שהיא צמאה ולכן החלב שלי מימי יותר. הוא גיחך לשמע דבריי.] האם תוכלי להפנות אותי לאסמכתאות בעניין זה על מנת שאוכל להוכיח לבעלי היקר.

niritcat

New member
תרגום: שאיבת חלב

ככה עושים זאת: 1. תמיד תהיי מוכנה עם בקבוק של החלב שלך כאשר התינוק מתעורר ורוצה לאכול. שאבת את הבקבוק הזה אחרי הארוחה האחרונה, ולא כאשר התינוק צורח מרעב. 2. מייד לאחר הארוחה, את שואבת את הכמות שהתינוק אכל פלוס עוד 20%, ליתר בטחון. תינוקות הניזונים מהנקה אף פעם לא זקוקים בדיוק לאותה כמות כל ארוחה כי הרכב החלב שלך משתנה. אם ניתן, לפני שאת שואבת, נסי להצמיד את התינוק לציצי לכמה מציצות כדי שהגוף שלך ידע איזה חלב לייצר. (הרוק של התינוק מעביר מסר לגוף שלך לגבי סוג החלב שהוא צריך). אם אפשר לשאול, למה את שואבת? כל התינוקות יעדיפו בסופו של דבר את הציצי, אז למה שלא תנסי לפגוש יועצת הנקה מומחית לשכנוע מתנגדי הנקה לאכול מהציצי?

למעלה