שאיבת חלב לפג

26יפעת

New member
שאיבת חלב לפג

שלום אסתר, בני נמצא בפגיה ובנתיים אני מנסה לשאוב לו חלב. כמויות האוכל שלו עולות כמעט כל יום ואני לא עומדת בקצב אני מצליחה לספק לו חלב מקסימום לשני ארוחות ביום (כ-60CC) אני מניחה שזה קשור גם לדברים שאני עושה או לא עושה כמו שצריך והייתי שמחה לשמוע עצות. תודה, יפעת

Pumping for your baby

1. where did you give birth? 2. Which pump are you using? 3. are you pumping at leats 8 times in 24 hours? When you wake up in the morning, before you go to sleep at night, and at least 5-6 times during the day. 4.before you start pumping, hold your baby if possible, or at least have some contact with him. then massage your breasts to make the milk release, and only then start pumping. Pump on the first side until nothing comes out, switch to the second side, and then repeat until nothing comes out. 5. If you are using a good pump, then you will have enough mlk for your baby if you follow these instructions.​

justmom

New member
תרגום: שאיבה לתינוק שלך

1. היכן ילדת? 2. באיזו משאבה את משתמשת? 3. האם את שואבת לפחות 8 פעמים בכל 24 שעות? כשאת קמה בבוקר, לפני שאת הולכת לישון, ולפחות 5-6 פעמים במשך היום. 4. לפני שאת מתחילה לשאוב אחזי בתינוק שלך, אם זה אפשרי, או לפחות הקפידי על מגע כלשהו איתו, ואחר-כך עסי את שדייך כדי להביא לשחרור החלב - התחילי לשאוב רק אחרי-כן. שאבי מהצד הראשון עד שהחלב יפסיק לצאת, עברי לצד השני וחזרי עד שלא ייצא יותר חלב. 5. אם את משתמשת במשאבה טובה ותעקבי אחרי ההוראות האלו יהיה לך די חלב לתינוק שלך.

למעלה