שאיבת אנרגיה

angellove

New member
שאלה

למה את רוצה לעשות את זה, מה התועלת בלשאוב אנרגיה חוץ ממלחמת כוחות ? אשמח לדעת.

morning star

New member
לא מדויק

מסביבנו הרבה אנרגיה חופשית, הנתנת לשימוש ע``י כל אחד. גם אנשים מוציאים אנרגיה כזאת (נקרא לה ``אנרגיה מיסטית``) במצבים שונים, לאו דווקא פעולות מאגיות או מיסטיות (גם במועדון סואן אנשים פולטים אנרגיה מרצון, אז מה רע אם מכשף בסביבה יקח קצת לעצמו?). מאבק כח יתרחש רק כאשר אדם שואב אנרגיה מאדם שני שלא מרצונו. הנווד

morning star

New member
למה לך לדעת?

לעיתים זה נעשה בחוסר מודע. כאשר אדם מנסה ``לשאוב`` אנרגיה מאדם אחר (כמו במקרה של ``ערפדים`` אנרגטיים, שלעיתים אף לא מודעים לכך). האדם השני יחוש בכך. כאשר ה``נשאב`` עצמו הוא אדם אשר עוסק ומאומן במאגיה, או לחלופין בעל מודעות מפותחת (ולא בהכרח ע``י שיטות מאגיות, אם כי שימוש בשיטות מאגיות דורש עבודה על המודעות) יחוש בכך מיד, ומהר גם יבחין במקור ``הבעיה``. הוא יכול לחסום את נסיון השאיבה (אשר, כאשר נעשה שלא במודע, ייכשל מיד. אם במידה, יכול להיות שה``שואב`` ינסה להגביר את עוצמת השאיבה), ואולי אף לנסות להפוך את כיוון זרימת האנרגיה. כל אחד מהצדדים מנסה כמיטב יכולתו וזהו בעצם המאבק. ד``א, נסיונות מודעים לכך הינם נדירים ביותר, ובד``כ נעשים על אנשים שיש להם אנרגיה ``להציע``. לא כל שאיבת אנרגיה שתרגיש באה ממקור ``התקפי``. רוב הסיכויים שהשארת ``ברז מטפטף`` שמרוקן אותך (בעיה רגשית, פיזיולוגית, נפשית או כמו שבד``כ - הכל ביחד). שלך הנווד

morning star

New member
כללי

השאלה מהיכן אתה רוצה לשאוב אנרגיה? מתוך עצמך? מהסביבה? מאנשים אחרים? ראשית יש למצוא את האנרגיה שבתוכך. כנראה נתקלת בזמן ``מחקרך`` על ה-Lesser Banishing Ritual of the Pentagram וכן על ה-Middle Pillar. שני אלו תרגילים מצויינים על בסיס יומי אשר מפתחים את רמת האנרגיה העצמית. כמו כן, מדיטצית צ`אקרות מצויינת למטרה זו. אנרגיה מהסביבה - אצל רוב בני האדם, יד שמאל היא המקבלת ויד ימין היא הפעילה. בד``כ הדבר תואם את היד בא אדם כותב, אבל עליו להרגיש בעצמו איזו יד קולטת ואיזו יד משדרת (ניתן לקלוט ולשדר בכל הגוף. אך מומלץ, למניעת ``טעויות`` למצוא את הנתיב החופשי ביותר. היד היא נתיב טבעי לחלוטין וידוע מימי קדם). שים את שתי ידיך מולך כאילו אתה דוחף דבר מה, בגובה הכתפיים, אל תתאמץ. חכה מספר שניות. בד``כ תתחיל להרגיש עקצוץ בכפות הידיים לאחר מספר שניות. נסה לחשוב על קרן אור החודרת דרך מרכז כף ידך השמאלית. נסה זאת לאחר מכן גם בכף היד הימנית. היד בא התהליך ``מרגיש`` טבעי יותר היא היד הקולטת. אם בשתי הידיים חשת בתחושה זו, קבע לעצמך שרירותית איזו יד היא איזו. הערה - התרגיל הזה עבד בשבילי. לא קראתיו בשום מקום, עשיתי אותו לגמרי במקרה. כעת, ל``שאיבת`` אנרגיה. הרם את היד הקולטת קמעה, כאשר כף היד מופנית כלפי מעלה. המתן מספר שניות והחל לדמיין כיצד אנרגיה בצורת אור חודרת דרך כף ידך ונכנסת לגופך. אתה יכול לעשות תנועות איסוף עם היד, כמו שאוספים חול על שפת הים בכדי לבנות ארמון... :) האנרגיה מצויה בכל מקום... שלך הנווד

wicca_sphere

New member
תודה רבה!!

תודה רבה לך הנווד, וכן, אני נתקלתי בlesser banishing ritual of the pentagrem, אני לא איך עושים אותו אני רוצה לדעת איך שואבים אנרגיה בגלל שתהליך ניכר אם לא הגדול היותר בכישוף ומאגיה הוא ההשתמשות באנרגיה, ובחלק גדול מאוד אני צריך ליישם את האנרגיה הזאתי ולשאוב מדברים אנרגיה כדי שאני לא יוצאי אנרגיה פנימית אישית שלי ואני יתעלף... בבקשה אם אתה יודע אתה יכול לענות לי על השאלה שרשמתי מתחת לדיון הזה? בבקשה...

metal head

New member
אתם יודעים...

שאתם מדברים כאלה שטויות מאגיה, ערפדים, מלחמת כוחות, שאיבת אנרגיה, מה התחלקתם על השכל, הפילו אותכם מהעגלה? איזה משוגעים את שאתם מדברים על זה. זה כמו הדוסים שמאמינם באלוהים אותו הדבר. אני אדם רציונלי ואני לא מאמין בניגוד אליכם!!!

morning star

New member
כבר נמאס

אנחנו מפריעים לך לחיות? אנחנו כופים עליך משהו? איני חושב כך. אם כך, ראש מתכת, אל לך לקרוא לנו בשמות. הרציונל מוכר לי מאוד, ועיסוקי הלא מאגי הוא מדעי טהור... נסיון חייו של אדם בונה את אמונותיו, לי ולך נסיון חיים שונה (ונראה לי כי לי יתרון בעניין) ולכן אמונותנו שונות. אינך התחלת בגל ההשמצות, והגל גם לא יפסיק בך, אז וותר. שמענו די והותר ``חכמים בלילה`` שיצאו להוכיח לנו את טעויותינו ואת עוורוננו. גם קיבלנו הבטחה כי יהרגו אותנו עד האחרון שבאנו. אני עדיין ממתין. אל תאמין אם אינך רוצה, אך אל תרצה לנו בבקשה על שגעוננו. בד``כ כדי להיות מרצה צריך דוקטורט לפחות. אז תפסיק לעשות רוח וקול פעמונים. הנווד

המצאיות

New member
כל אחד והדרך שלו

אני אומנם לא מאמין במאגיה אני אומנם לא מאמין באלוהים אני מאמין במשהו מוזר מספיק שלדעתי יש לו יתרונות על שניהם גם אם הם היו קיימים אבל זה לא אומר שאתה צריך לרדת על מה שאנשים חושבים כל אחד ודרכו שלו אני חושב שכל מי שמאמין במאגיה יחשוב שיש לו יתרונות על שלי כל אחד והאמונות שלו תן לאנשים לחיות איך שהם רוצים

אז מה אתה עושה פה?

מביא אילנו הארה? מה אתה חושב שבעיקבות פנינות החוכמה שלך נפרוש?

המצאיות

New member
אם התכוונת לשם שלי

בהתחלה פשוט רציתי לקרוא לעצמי ילד ואז היה כתוב לי שהשם משתמש וניביתי עוד איזה 6 שמות ופשוט כולם היה משושמים אז סתם שמתי את המילנ הראשונה שבאה לי בראש אני לא מזלזל באמונות שלכם כי שלי אולי דומה קצת בכל מקרה אני רוצה לדעת אם יש קשר בין 2 האמונות ובגלל זה שאלתי לגבי המושג סטיג` חוץ מזה שזה בכל זאת מעניין לקרוא מה שאתה אומרים

המצאיות

New member
ומה לעזאל יש לך נגד מציאות

ומה לעזאל יש לך נגד מציאות הרי אתה בעצמך מאמין בה בדיוק כמוני וכמו כל בן אדם אחר מציאות היא מה שקיים הקו היחיד שמפריד בין מציאות למגיה או לאמונה שלי היא מה שאנחנו עושים אנחנו יוצרים מציאות חדשה בעצם (יש איזשהי תאוריה עם קו דימיון וקן מציאות שמתחברים או משהו תנסה אם אתה רוצה לחפש את זה) אם אתה אומר שמציאות לא שייכת למגיה אתה בעצם אומר שמגיה היא לא מציאות

זה מה שאמרתי...ההודעה לא מיועדת לך.

זה לראש המתכת...זה פשוט יצא למטה אין לי שום דבר נגדך...אני מאוד מציותית...יותר מרוב האנשים לפחות... וזה את

המצאיות

New member
אני ממשיך להתבלבל...

מצטער על הטעויות זה פשוט שיש פה יותר מידי כינויים אי אפשר לדעת אם זה את או אתה

למעלה