שאיבות...

Dinda1

New member
שאיבות...

שלום אני מניקה הנקה מחאה ובתי בת 3 חודשים אני שואבת בבקרים מצד אחד לפני קימתה כ 120 CC) בצהריים מצליחה לשאוב משני הצדדים רק 50 CC כשעה אחרי שינקה ובערב בקושי 50CC כשעה אחרי שינקה.. אני מתמידה כבר יותר מחודש ואילו הכמויות :( לא מעט מדי ? אני חוששת שכשאשוב לעבודה לו יהיה לי מספיק חלב להשאיר לה במהלך היום. אני מתכננת לשאוב בבוקר לפני צאתי ופעמיים בעבודה.. כעת אני מכינה STOCK שמורכב מהכמויות היומיות כמצויין מעלה.. מה דעתך?

Revili

New member
זה יכול להשתנות...

כרגע את מניקה תוך כדי הנקה מלאה, כאשר תחזרי לעבודה את תשאבי במקום חלק מההנקות וסביר שהכמויות יהיו גדולות יותר. חשוב להשתמש במשאבה חשמלית מקצועית...באיוז את משתמשת? חשוב לשאוב בשעות קבועות, לעסות את השד, לערוך הפסקות בשאיבה ולשאוב לסרוגין משני השדיים...להמשיך מספר דקות לאחר שלא יוצא כמעט חלב בכדי לעודד ייצור נוסף. מצרפת לך קישור בנושא כאן. בהצלחה.

Dinda1

New member
תודה ..

משתמשת ב Pump in style של מדלה שעות די קבועות עם סטייה של שעה שעה וחצי לכאן או לכאן.. האם זה קריטי ? עושה הפסקות ועוברצ מצד אחד לשני. רק בבוקר החזה גדוש מאוד מאחר ובלילה היא לא קמה (טפו טפו טפו) כך שיוצא לי לשאוב בבוקר אחרי כמעט 12 שעות שלא ינקה ורק פעם אחת ממש היו טפטופים לפנות בוקר.

למעלה