שאיבות

• פותח הנושא tonti
  • פורסם בתאריך

tonti

New member
שאיבות../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

הפכתי רשמית לחולבת אמיתית!!!! קניתי מיני אלקטריק ותוך 5 דקות זלגו להם לבקבוק 50 CC!!!! אבל הפטמה, תסלחו לי, השלישה את גודלה! מה זה הדבר המפחיד הזה?? זה יחזור לגודל נורמלי? ומה לעשות כדי שלא תרד לי כמות החלב? בינתיים אני אשאב פעם ביום והשאר בהנקה רגילה, אבל בכל זאת, יש המלצות? ושאלת השאלות: מה אני יעשה אם מתן יעדיף פתאום בקבוק במקום אותי?
הוא בן חודשיים בדיוק ואני מתה מפחד שזה יקרה.

ברוכה הבאה למסדר החולבות../images/Emo80.gif../images/Emo8.gif

הכל חוזר לגודלו הטבעי (ותודי שאחרי שהוצאת ילד מהנרתיק לא האמנת שהאמירה הזו באמת יכולה להיות נכונה
). את יכולה לשחק ר=קצת עם הכפתור של העוצמה, ולהפחית אותה. מה לעשות - להמשיך להניק במרץ. את יכולה לנסות לשאוב מצד אחד זמן שאת מניקה מהשני. אצלנו זה לא עבד, כי הרעש הפריע לאייל להתרכז. אחרי שהתרגלת לחמאה, יתנו לך כמה פעמים פרוסה עם מרגרינה, ואחר כך לבחור - מה תעדיפי?!? ומתן.. חכם כשד משחת.. לא יחליף כל כך מהר את הציצי של אימא (עייני ערך בילי של לילך.. שאחרי הבקבוק טועמת שלוק מאימא, לודא שלא מנסים לגרום לה לותר על הדבר האמיתי).

tonti

New member
שרון תודה! ואני חייבת לשאול אותך

נכון שאת בהריון ומניקה? מתי תפסיקי להניק את אייל? יש לך תוכניות? אל תצחקי על השאלה, כי פשוט הסתקרנתי מה קורה עם הרכב החלב. כי הוא שונה הרי אצל תינוק חדש ואצל גדול, לא?

אני לא צוחקת בכלל

אני לא מתכוונת להפסיק להניק אותו. חשבתי על זה, התלבטתי, והחלטתי לא להסיק להניק אותו. אם הוא ייגמול את עצמו לפני הלידה - ייגמול. אם לא - אניק שניים. הרכב החלב בהחלט משתנה. ברגע שיוצאת השילייה הגוף מקבל פקודם להתחיל מחזור חדש של ייצור חלב. התינוק הקטן מקבל את החלב המתאים לו. הגדול נהנה מהמותרות של הקטן

ברוריהה

New member
עדיין לא קניתי משאבה אבל ...

גיליתי שחליבה פשוטה עובדת יופי ... ממש פרה חולבת ... שתי אצבעות על הציץ ושפריץ לתוך הבקבוק ... והכי נורא ... בלי היסוסים לוטן פתחה פה גדול ומצצה. רק דבר אחד לא היה ברור לה ... איך חלב מגיע מאבא ? ? ?

למעלה