שאיבה

kerenrot

New member
שאיבה

שלום אסתר ושארחברות הפורום. יש לי עוד כמה שאלות... אם אני שואבת.. תוך כמה זמן מתמלא השד ואפשר לומר שהתינוק יוכל לינוק מנה מלאה? ושאלה שניה: האם פעולת השאיבה זהה מבחינת גירוי השד ליניקת התינוק? כלומר.. אם אני לא בטוחה כמה הוא אוכל..האם אוכל לשאוב ועדיין השד יקבל את הגירוי שהוא צריך כדי לייצר עוד חלב?

The breast is never empty

<div align=left dir=ltr> If your baby is breastfeeding effectively, he can feed right after you pump and get a whole meal. If you are using a good hospital grade pump ( such as the Medela Lactina) then the pump will maintain your milk supply very well. You have to pump at least 8 times per day, switching sides when the flow slows. I think you need a meeting with a yoetset hanaka, IBCLC.

דיאנה1

New member
תרגום: השד לעולם לא ריק

אם התינוק שלך יונק ביעילות, הוא יכול לאכול מיד לאחר ששאבת ולקבל ארוחה מלאה. אם את משתמשת במשאבה טובה ברמת בית חולים (כמו מדלה לקטינה) המשאבה תשמור על אספקת החלב שלך בצורה טובה מאד. את צריכה לשאוב לפחות 8 פעמים ביום, לעבור מצד לצד כשהזרם נחלש. אני חושבת שאת זקוקה לפגישה עם יועצת הנקה IBCLC.

kerenrot

New member
המשך: שאיבה

אני שואבת מעט.. רק פעם אחת ביום כדי שאוכל לנוח משהו כמו 4-5 שעות בלילה ואז בעלי נותן לו את המנה ששאבתי. בשאר הזמן התינוק יונק ממני. פשוט היתה לי הרגשה שאחרי שאיבה הוא מתעצבן כי לא מצליח לינוק. יש לי משאבת מדלה לקטינה. היא באמת טובה!

למעלה