שאיבה ראשונה

katimia

New member
שאיבה ראשונה

היי שגית אתמול שאבתי בפעם הראשונה, ויצא לי 100 cc רציתי לדעת כמה בערך אני צריכה לתת לילדה ??? היא כמעט בת חודשיים ובדר"כ היא יונקת חצי שעה. רציתי גם לשאול כמה זמן אפשר להשאיר את הבקבוק במקרר? ואיך אני לוקחת את זה איתי בלי שיתקלקל? תודה

תומרותם

New member
באין מענה... אנסה לעזור

הי, אני אנסה לסכם לך כאן את כל מה ש"למדתי" בשבועות האחרונים שאני חברה בפורום. אז ככה, לשאוב 100CC בפעם הראשונה זה מעולה !!! בכדי לחשב כמה לתת לביתך, הכפילי את משקלה ב- 150, וחלקי במספר הארוחות שהיא אוכלת ביום. זה בערך הכמות שהיא צריכה לקבל בארוחה. למשל, אם היא שוקלת 5 קילו ואוכלת 8 פעמים ביום, הארוחה צריכה להיות 150X5 = 750 עכשיו 750/8 = 93, כלומר בערך 100CC לארוחה. באופן כללי רצוי לתת טיפה יותר, כך שהיא יכולה להחליט לבד כמה מספיק לה. אם היא גמרה את הבקבוק לגמרי עד הסוף, כנראה שהיא רוצה עוד. אם השאירה (אפילו ממש קצת) סימן שזה הספיק. להשאיר במקרר ניתן עד 8 ימים. לקחת בלי שיתקלקל - אם יש לך, הכי כדאי לצאת עם צידנית עם קרחום. אבל תלוי לכמה זמן את יוצאת, ובאיזה מקום תהיי. למשל, אם את הולכת לים אז הבקבוק יכול להיות פחות זמן מאשר אם את הולכת להיות במקום ממוזג. זהו, מקווה שעזרתי. בהצלחה!

sagitlaleche

New member
תשובה של תומרותם ../images/Emo20.gif

תודה תומרותם על התשובה המקיפה! כל הכבוד. והתנצלות כללית:ממרום הריוני המתקדם (37) וחופשת הקיץ קשה לי מאוד להגיע לפורום ולענות לכולן בבת אחת. אני עושה כמיטב יכולתי ומכשירה במקביל מדריכה נוספת שתחליף אותי! תודה לכל מי שעונה בינתיים. העזרה שאתן נותנות אחת לשניה חשובה לא פחות מהתשובות שאני כותבת!

katimia

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה

תודה רבה לך תומרתום עזרת לי מאוד

למעלה