בהצלחה מחר! תהני מהרדמה מבחינת כאב כאב לי פחות בשאיבה של 18 ביציות מאשר בשאיבה של 4 ביציות... אז זה לא בהכרח אומר כלום. במהלך הפעולה לא כואב כלום (הרדמה מלאה ) אלא רק אחרי, ואלו כאבים נסבלים ביותר. הלוואי שיהיו הרבה ביציות והרבה הפריות
לי ראו מעל 20 זקיקים באולטרסאונד ולאחר השאיפה נתבשרתי ששאבו 12. שאלתי את הרופא איך הגיוני שבאולטרסאונד נצפו מעל 20 אך בפועל יש 12..הוא הסביר לי אבל כאילו שהייתי מטושטשת עוד מההרדמה אז אני לא זוכרת מה הייתה תשובתו...
בכל אופן לי אישית היו כאבי התכווצות ואופטלגין הרגיע..למחרת הכל היה בסדר אבל אחרי יומיים היו כאבים כאילו שריר בבטן תפוס או כאילו יושב לי סלע בבטן...שתיתי המון מים ונחתי וזה נרגע כעבור יום. שיהיה בהצלחה רבה עם בשורות טובות וללא כאבים!
לי היו 22 זקיקים בשאיבה... ההחלמה באמת אינדיבידואלית אבל תחשבי שהולכים לדקור לך תשחלות 22 פעמים..אני אישית עברתי החלמה לא הכי נעימה מה שעוד יום למחרת הגוף קרס עם חום ודלקת בגרון... בגלל חשש לגירוי יתר הרופא הזיז את ההחזרה לסבב הבא כלומר מוקפאים...אז אם גם לך יגידו אל תתבאסי. בככל זאת לפעמים עדיף להחזיר לגוף חזק ובריא כדי שלהגדיל סיכויים. בהצלחה מאמוש!
אבל הכאבים אחרי מזכירים לי כאבי מחזור. לא קרה לי שלקחתי אי פעם משכך אחרי, כי הם היו לגמרי נסבלים וחלפו כלעומת שבאו.
פעם אחת הייתה לי בחילה איומה אחרי, כנראה מחומר ההרדמה. זה בהחלט נסבל.
לי שאבו 28 ולא כאב לי כלום. מה שכן, ייתכן שאת בסיכון לגירוי יתר (לי היה) שלא חייב להיות מלווה בכאבים אבל יכול לסכן אותך. תקפידי לשתות הרבה אחרי השאיבה ושימי לב להרגשתך הכללית - נשימה, נפיחות בבטן וכו'.