שאיבה נכונה

didu88

New member
שאיבה נכונה

שלום לכולן. רציתי לשאול בבבקשה את אורית. בזמנו פניתי כאן בפורום לגבי כמות קטנה של חלב. (אגב, הנושא הסתדר - תודה), נושא שראיתי שנשים רבות כאן בפורום פנו בגינו גם אחרי, אולי משהו שקשור למזג האויר(?)... בכל אופן, ציינתי אז ששאבתי 30 מ"ל בלבד ואת כתבת שככל הנראה אני לא שואבת נכון ובסופו של דבר התברר שגם יש לי משאבה לא חזקה מספיק מיד שרה. החלפתי את המשאבה כי אני בכל אני צריכה לצאת מדי פעם מהבית ולהשאיר את החצי השני במשרת המשגיח והייתי שמחה אם היית יכולה לציין כאן לגבי הדרך הנכונה לשאיבת חלב. אגב, מיד שרה אמרו לי שהמשאבה של ספקטרה אותה השאלתי היא יותר טובה מהמדלה.. מה דעתך?

שאיבה זה אומנות

יחד עם טכניקה. יש נשים שמסתדרות יותר טוב עם משאבה מסוימת ויש כאלה עם אחרת, ואולי בגלל זה המתנדב מיד שרה שמע במקרה שמשאבה אחת יותר טובה מהשנייה. מהי "דרך נכונה" לשאיבת חלב? שאלה מעולה! אין "דרך נכונה" אחת. זה משהו שכל אישה תגלה עבור עצמה. אבל יש כמה טיפים. למשל, יותר קל לשאוב בשעות הבוקר. לפעמים יותר קל לשאוב כמה פעמים ולצרף יחד מאשר לשאוב בקבוק שלם בבת אחת. אפשר לשאוב לפני הנקה או אחרי הנקה. בסך הכל כדאי לבדוק ולראות מה עובד עבורך. מידע נוסף על שאיבה ואחסון חלב באתר של לה לצ'ה: www.lllisrael.org.il בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

didu88

New member
תודה!

זה הרי היה ברור שבבוקר יהיה יותר- למה לא להקשות. אגב, תינוקות לא נינוחים בהנקה- זה נגמר מתישהו??? הבת שלי בת חודשיים...

תינוקות לא נינוחים

זה ענין של אופי. יש אימהות שמספרות לי את זה ונזכרות שהתינוק היה כך גם ברחם! אורית מדריכת לה לצה

למעלה