לפעמים כדאי לנשום עמוק לפני שמגיבים
בינא, נראה שלא הבנת את מה שכתבתי. 1. כוונה לניכוי השואב (איפה שמצטבר הליכלוך) ולא ניקוי הבית. את הבית מנקים כל יום, כמה פעמים ביום איפה שרלוונטי. במיוח בטבח ובכניסות. אפשר פשוט לשאוב את הכניסות (את הריצוף חוץ) מחול, שאריות אדמה. השואב פשוט אוכל הכל. אפילו דברים שכביכול אסור לו כמו שקיות ניילון (מצאתי בפח שלו...). אחרי הכניסה לבית שאבתי איתו הכל. חול, אבנים, שוםשום, ברגים, כל הלבן מהרצפה אחרי שהצבעים שייפו את הקירות, שאריות של חוטי חשמל, בכצם כל מה שזז. 2. הייתי צריך להזיז את השואב מקום מכיוון שבעת ההתקנה לא הייתי בבית והמפקח שלי בחר מקום שתפס לי מקום של ארון. יכולתי לוותר על הארון או פשוט להזיז את השואב מעט. בחרתי להזיז והגיעו במיוחד כדי לעשות את זה ללא תמורה. נראה לי שזה מראה על רמת שירות שלא מקבלים בכל חברה! 3. בינתיים אתה היחיד שלא נהנה מהשואב המרכזי. כל מי שאני מכיר שעשה שואב כזה מרוצה מעל הראש. העוזרת שלנו, שעברה איתנו מהבית הקודם שבו לא היה שואב מרכזי לא מפסיקה לשבח את המוצר. בקיצור, אין בכלל שאלה (למי שמוכן ויכול להשקיע) זה מוצר מדהים. ושוב, אני מנצל את הבמה לשבח את השירות שקיבלתי משאברב.