שאיבה וחזרה לעבודה

Dinda1

New member
שאיבה וחזרה לעבודה

שלום אני מתעתדת לחזור לעבודה בספטמבר שעות עבודה 7 בבוקר עד 15:00. כרגע אני שואבת ומכינה מנות של 60 CC קפואות במקפיא, מדף עליון מסומנות בתאריכים וכמויות. לרוב אני שואבת בוקר 120CC, אחה"צ 50 CC וערב מאוחר לפני השינה בקושי 50CC. בעבודה אני מתכננת לשאוב פעמיים בהפרשים של 4 שעות וחוששת שלא יהיה כמעט חלב מאחר והכמות המירבית שנשאבת אצלי נשאבת בבוקר ולא במהלך או סוף היום,שלא לדבר עם לחץ בעבודה... אני מתכננת להניק ב 6 לפני צאתי לעבודה ולשאוב גם בבוקר מצד אחד או שניים לפני צאתי. בכוונתי לתת מהמנות הקפואות רק אם לא תהיה ברירה כי ידוע לי שאיכות החלב יורדת מעט עם הקפאתו. אני קצת מודאגת וחוששת שלא יספיק לי החלב, אינני רוצה לתת כלל וכלל תחליף חלב!! האם יש סיכוי שבמשך היום אצליח לשאוב יותר מ 50 CC בכל פעם ? (על סמך כל האנפורמציה שמסרתי מעלה..) תודה מראש כרגיל על התמיכה הנפלאה :))

Revili

New member
סיכוי יש...

אבל רק כאשר תתחילי לשאוב בעבודה תדעי מה באמת המצב... קשה לחזות מה בדיוק יקרה...יש נתונים שאי אפשר לשכללהמשפיעים על יכולת השאיבה שלך. את יכולה לעשות רק את המקסימום מבחינתך ונשמע שאכן כך את עושה... חשוב להשתמש במשאבה טובה וגם כאשר תתחילי לתת בקבוקים הקפידי לתת פיטמה איטית, לערוך הפסקות במהלך הארוחה..בכדי להמנע מהאכלת יתר. בהצלחה.

Dinda1

New member
הי Revili

אני משתמשת במשאבת Pump inStyle דו צדדית, ייתכן שהמנוע שם כבר לא משהו כי עברה כמה ידיים. מחר אדבר עם החברה שיושבת בהרצליה ואראה אם ניתן למסור את השמאבה לבדיקה.. מדי פעם כשאני יוצטת לשעה שעתיים מהבית אני משאירה את הקטנה עם בקבוק אונט שלב 1 ,וראיתי שיפה מאוד היא התרגלה לבקבוק...:) מודה לך מאוד על התגובה והתמיכה.

Revili

New member
חשוב לדעת...

המשאבה שאת משתמשת בה, אינה אמורה לשמש יותר משואבת אחת...המנוע של המשאבה אינו מבודד לחלוטין מחדירה של חלב ויש סכנה של העברת זיהומים... אני משערת שאת משתמשת במשאבה כבר זמן רב למדי ולכן כנראה שהכל בסדר, אך חשוב לדעת שלא כל משאבה ניתנת להעברה מאמא אחת לשניה.

Dinda1

New member
הי

אני משתמשת בה כחודש והכל נראה בסדר, אני יכולה להיות רגועה ? הלחצת אותי קצת :(

Revili

New member
סביר להניח...

שהכל בסדר....עבר מספיק זמן ...ממליצה לך לשאול את ד"ר ליבוביץ בפורום שלה בכדי להיות רגועה. ראי קישור כאן.

למעלה