הבת שלי בת חודש רציתי לדעת מתי זה אידיאלי להתחיל לשאוב ואיזה בקבוק הכי טוב שלא יפגע בהנקה אני לא מתכוונת לשאוב עכשיו אבל אני רוצה להתכונן במידה וארצה להשאיר אותה באיזה שהוא מקום וכדומה תודה חוצמזה - אני מעוניינת בהמלצה על יועצת הנקה באזור מרכז
כדאי להתחיל לשאוב כשבועיים לפני חזרה לעבודה על מנת להתרגל לשאיבה וליצור מלאי של חלב. גיל חודש - שישה שבועות, לאחר שההנקה התבססה, הוא זמן טוב להתחיל להרגיל את התינוק לבקבוק. איזה בקבוק? זה לא משנה - מה שהתינוק מוכן לקחת...
הבן שלי בהתחלה לא הסכים לשתות מהאוונט אז ניסיתי את ה-b free שהפיטמה שלו הרבה יותר רכה וברגע שהוא התרגל השתמשתי גגם באוונט. באוונט באמת עדיף להשתמש בפיטמה מס' 1 שמותאמת לתינוקות יונקים אחרת עם פיטמה מס' 2 (מה שמסופק בד"כ עם הבקבוק) ישפך לו הרבה חלב בצידי הפה כיוון שהוא לא יצליח לבלוע במהירות ובכמות שתצא מהבקבוק.
מנסים הרבה בקבוקים.גברת שלי הייתה סרבנית בקבוק.הייתי בלחץ נוראי בהתחלה ואז גיליתי את הכוס הפלא של אוונט(לא נשפך) ומה טוב כוס מתאימה ליונקים מגיל 3 חוד'.ממליצה בחום !קטנה שלי עד עכשיו שותה ממנו,למרות שהיא כבר מזמו שותה גם מכוס רגילה. אמא של טל
אני גם משתמשת בה עכשיו לפיצ'ון כשהוא שותה מים. בהתחלה היה לו קצת קשה לווסת את היניקות והבליעה אבל מרגע שהוא התרגל נוח לו רק בזה. עם חלב עוד לא ניסיתי, טוב בוא נגיל שהוא כמעט ולא שותה חלב מבקבוק כיוון שאני בבית איתו.