שאיבה, דחוף!

anetta

New member
שאיבה, דחוף!

שלום, חזרתי לעבוד ב - 1.4.03 ואני שואבת עבור בני. (רק לציין שאני שואבת מהשבוע השלישי כי הילד לא רצה לינוק ועד עכשיו שהוא כבר בן שלושה וחצי חודשים אני שואבת). הילד אוכל כל 3.5-4 שעות וישן כל הלילה מ 21:00 בערך עד 7:00 בבוקר. אני שואבת 2 ארוחות בלילה שתספקנה לבוקר - 7:00 ו - 11:00 ועוד 2 ארוחות בבוקר. כל ארוחה של 220-240 CC. ועוד ארוחה כשאני חוזרת הביתה מהעבודה, סה"כ 5 ארוחות ביום. הבעיה היא שלפעמים פשוט לא מספיק לי החלב ואני לא מצליחה לשאוב. אני ממש מרוקנת כל שד וזה לוקח לי הרבה זמן (אני משתמשת במשאבה ידנית, התרגלתי כבר). מצד שני לפעמים אני ממש מתפוצצת. ניסיתי לשים לב לאוכל (אני שותה הרבה מאוד מים, בערך 4 ליטר ביום) אבל אני לא יכולה לומר שיש משהו שמשפיעה. המחסור בחלב לפעמים נמשך כמה ימים שבהם אני ממש נאבקת לשאוב. יש לי ממש מעט חלב בפריזר למקרה חרום, בערך 3 ארוחות, כך שאין לי מספיק. האם יש דרך לגרום לכך שהחלב יהיה כל הזמן באותה הכמות? דרך אגב, עכשיו אני בתקופה היבשה שלי ואתמול בלילה הצלחתי לשאוב רק בקבוק אחד. אני זקוקה לעצה.

If you try a day or two of pumping

more often, like babies do in a growth spurt, this will increase your milk supply. try pumping every 2 hours......never mind how much milk comes out!! You will see a difference the next day!! Have you tried again to bring the baby to the breast? try skin-to-skin contact, and lots of cuddling.......all babies will latch eventually!!​

justmom

New member
תרגום: אם תנסי לשאוב לעיתים קרובות

יותר במשך יום או יומיים, כמו שתינוקות יונקים במהלך קפיצת גדילה, תגבירי את ייצור החלב שלך. נסי לשאוב כל שעתיים... לא חשוב כמה חלב ייצא! כבר למחרת תרגישי בהבדל! האם ניסית שוב לקרב את התינוק לשד? נסי מגע של עור-בעור והרבה חיסוקים וליטופים... כל התינוקות לומדים בסופו של דבר לתפוס את השד!

למעלה