שאיבה בעבודה

sagitlaleche

New member
קביעות בשאיבה ../images/Emo20.gif

הקפדה על שאיבה כל יום ולא יום-כן-יום-לא ובשעות פחות או יותר קבועות. יש אמהות שעוזר להן לראות תמונה של התינוק תוך כדי השאיבה או לדבר עם המטפלת כשהיא מאכילה אותו או עומדת להאכיל את התינוק. חשוב להירגע, לשבת בחדר שבו את יודעת שאף אחד לא יכול להתפרץ אליו במפתיע, ושיש לך את כל הזמן שבעולם... יש אמהות שמספרות שכאשר הן מתרכזות דווקא במשהו אחר (קריאת עיתון, ספר) ולא מתרכזות בכמה יוצא בדיוק, השאיבה הולכת חלק והכמויות משביעות רצון.

תומרותם

New member
שאיבה בעבודה

אני ברגעים אלו יושבת ושואבת ביומי הראשון לאחר שחזרתי לעבודה. אני שואבת בערך חצי שעה, ויצא רק 80-90 CC בערך. אוף!! אין לי יותר זמן...
למה זה לא יוצא יותר מהר? הרי לא הנקתי/שאבתי יותר מ-4 שעות, ועכשיו זו שעה שהגוף שלי "רגיל" לתת לה יותר, לא?

sagitlaleche

New member
שאיבה בעבודה../images/Emo20.gif

תומרותם, האם זו הפעם הראשונה בה את שואבת חלב אם? אם כן, הכמות נהדרת! אם את שואבת חצי שעה, כדאי להקפיד לשאוב בשיטת 7-5-3-1. 7 דקות מכל צד, 5 דקות מכל צד וכו'. כך תגיעי ל 30 דקות לבסוף עם כמות חלב גדולה יותר. בנוסף, כדאי לשאוב בקביעות כדי שהגוף יתרגל. האם את שואבת במשאבת חלב ייעודית? איזו?

תומרותם

New member
שאיבה ואני עצובה

לא, זו לא הפעם הראשונה, שאבתי גם עוד בבית לפני שחזרתי לעבודה, בשעות הערב לפני שהלכתי לישון (כשהיא ישנה). גם אז הכמות היתה מקסימום 90-100 CC, בשאיבה של 15-20 דקות כל צד או 15-20 דקות שני הצדדים יחד. יש לי משאבה דו-צידית של אמדה. למה שיטת 7-5-3-1 יותר טובה מ-15 דקות כל צד? (בעבודה נוח לי יותר לשאוב צד אחד כל פעם כי בינתיים אני עובדת על המחשב). ובנוסף, אתמול בערב הצלחתי לשאוב רק 60CC אחרי חצי שעה של שני הצדדים יחד (שזה בעצם זמן כפול). למה זה קורה? אני מרגישה שיש לי פחות חלב. ויחד עם זה יש לי תחושה שבשעות שהיא איתי היא אוכלת פחות בהתלהבות, אני לא מרגישה שהיא "סוחטת" את הציצי כמו פעם. אולי זה בגלל שהיא שותה גם מבקבוק? מה עושים? אני עצובה. ה- 60CC של אתמול ממש ייאשו אותי.

mornor

New member
אל תיהי עצובה../images/Emo24.gif

גם אני חזרתי לעבודה לפני שבועיים וגם לי יוצא כ- 100CC בכל פעם ואני שואבת חצי שעה. זו כמות יפה מאוד ואסור לך להתיאש!!! גם לי אין זמן בעבודה אבל החלטתי שזה חשוב לי ואני מקדישה לזה פעמיים חצי שעה ללא נקיפות מצפון! בשבוע הראשון היה לי כאילו משברון כזה וכמות החלב ירדה קצת אבל ממשיכים לשאוב וזה חוזר. בערב אני שואבת חצי שעה ויוצא לי 60CC. גם לי היו רגעים של יאוש אבל למדתי להעריך גם את ה- 60 האלה. נסי לנוח אחרי העבודה כמה שאפשר, הקפידי לשתות המון ואל תשכחי לנשום עמוק כשאת שואבת (וגם מניקה) זה עוזר לחלב להגיע. אני התחלתי לשאוב גם בבוקר, זה הזמן שיש לי הכי הרבה חלב. אבל הכי חשוב - אל תתיאשי! את תראי שתכנסי לשגרה והכל יהיה בסדר ! בהצלחה אמא של אור

למעלה