שאיבה-איך מתחילים

עדן77

New member
שאיבה-איך מתחילים

שלום לכן אמהות מנוסות. אני אמא טריה (יחסית) ליה שלי תהיה בת חודש ביום שלישי והייתי רוצה כבר להתחיל לשאוב אז איך עושים את זה. כוונתי היא שההנקה מתנהלת כל שעתיים משני הציצים אז מה אני אמורה לעשות? לוותר על הנקה אחת ואז לשאוב או לשאוב אחרי או לפני הנקה? יש לי עוד שאלה, אני מניקה את ליה בשכיבה כאשר אני נשענת על המפרק של היד, ככה הציצי נכנס לה בדיוק לפה והיא לא עושה רעש של אוויר שנכנס (נראה לי שזה טב לגזים כשלא נכנס אויר), אבל מה התחיל לכאוב לי הצוואר כי זו תנוחה מאוד לא נוחה בשבילי אבל נראית אידיאלית בשבילה, מוכר לכן? יש לכן אולי עצות ? תודה ושבת שלום לכולם

ros007

New member
בהנחה שאת מניקה משני הצדדים בכל פעם

ארני מציעה לך לשאוב מיד אחרי ההנקה ולהתחיל בצד השני (שסביר שנשאר בו יותר חלב) השאיבה גם תשדר לגוף צורך ביצור יותר חלב כך שבכל פעם תוכלי לשאוב קצת יותר. כמו כן ממליצה "לנצל את שעות הבוקר שבהן אני מרגישה שיש יותר חלב. לגבי התנוחה אין לי עצות . בהצלחה עם השאיבה ובכלל

אושינקה

New member
מה מטרת השאיבה?

חזרה ללימודים/עבודה? שאיבה למקרה שתצטרכי לצאת? לשאלתך השנייה - כריות כריות כריות. פשוט תשימי כרית או שתיים מתחת לראש-צוואר, מאחורי הגב לתמיכה נוספת ובכל מקום אחר שנראה לך שיוסיף לך תמיכה.

עדן77

New member
מטרת השאיבה

למקרה שאני ארצה לצאת, בא לי להתחיל לעשות קצת ספורט ובכלל, כדי שבעלי לא יהיה חסר אונים כשהוא לבד איתה בבית והיא מתחילה לבכות. היום ניסיתי לתת לה חלב שאוב מבקבוק ונראה שהיא מאוד אוהבת, אפילו יותר מהציצי. מקווה שלא יתחיל לה בילבול פטמות.

למעלה