שאט גאן
!

סנטה

New member
שאט גאן ../images/Emo73.gif!

אתמול הייתי ממש ממש ממש עצבני . כחלק מהבילוי המשותף שלי ושל החברים הלכנו לאכול גלידת פררו רושה/חציל קלוי/פרג וכל הגלידות עם האקסטרה טעמים מוזרים... בכל מקרה,בחזרה למכונית צעקתי שאט גאן כחלק מאמירת והטלת הוטו על זה שאני יושב קדימה במכונית...אמרה זו ידועה לכולם והחוק אומר שברגע שמישהו אומר שאט גאן ראשון הוא יושב קדימה במכונית...דקה אחרי זה חבר שלי צעק שאט גאן נגע בדלת המכונית הקדמית ואמר שהחוק אומר שרק מי שצועק שאט גאן ונוגע בדלת הוא זה שרשאי לשבת קדימה ובגלל שאני צעקתי רק שאט גאן ולא נגעתי במכונית אי צריך לשבת מאחורה/באמצע איפה שתמיד שונאים...לשבת... רתחתי,רבנו מכות,אני לא מדבר איתו...אבל ידידה שלי שבאותה עת הייתה צריכה לפסוק מי צודק..פסקה לטובתו (כלבה) והוא ישב קדימה ! מה זה החוק הזה? אני פונה ללב שלכם,מישהו ממכם יודע את חוקי השאט גאן ? תודה מראש...

דם דם

New member
זה כמו בטאקי

לא אמרת קלף אחרון אז תיקח עוד אחד מזה נגעת לא נגעת...מה נסגר איתכם שם שאני אבין הוא נגע באוטו,אתה היית ראשון,יש בירור, הלכתם מכות כול זה ולא פתרתם את זה כמו שנהוג בדרום איפה סגנון טקסס. לשלוף סכינים ולהתחיל "לרקוד" מי שנשאר עומד יכול לשבת מקדימה מי שלא...מן הסתם יצטרך מקום להיזרק מאחורה
בהצלחה

אופס...../images/Emo67.gif

מה שכתבתי מוכיח את מה שאמרת (עם איך שפותרים את זה בדרום..) תאמינו לי, אין כמו אנשי הדרום

דם דם

New member
דרום דרום,אבל סנטה עושה בושות

מזה מכות, מה הם ילדים קטנים איפה פיגיונות סכינים חרבות, קולות של הברזל נוקשות אחת בשניה ואת קול הבשר הנחתך מפיץ את ריח הדם למרחקים סנטה הורס את המוניטין של הדרום, נראה לי הוא מתחיל להתאשכנז

מה אתם ילדים קטנים?!?!

תוך כדי אמירת השאט גאן מאיצים את הצעדים, מתחילים לרוץ, מגיעים לדלת, הולכים מכות ומי שמדמם פחות הוא זה שישב מקדימה (כדי לשמור על נקיון האוטו עד כמה שניתן).
ובכלל, עדיף להיות הנהג...מה שבטוח.
זה מזכיר לי שכשהיינו קטנים, היינו רצים עד לגן שעשועים ואומרים שמי שמגיע האחרון הוא העומד/התופס/ביצה סרוחה... אה וד"א, אני לא מבינה למה אנשים כל כך מתלהבים לשבת בכיסא חמות (זה שליד הנהג), זה המקום הכי מסוכן ברכב

ebi83

New member
אבל זה הכסא הכי נוח!!!

ומה הבעיה, פשוט הולכים ויושבים, נראה מי ינסה להקים אותך... ואם מישהו מנסה, אז עושים מה שהמורה שלי לטקוואנדו מכיתה ג' היה אומר-"בעיטה חזקה לדובדבנים ונגמר הסיפור"(אגב זה היה נייג'ל האדמו"ר הראפר למי שמכיר)

הכיסא הכי טוב

זה הכיסא האמצעי מאחורה, במרכז העניינים
אבל הוא גם הכי פחות נוח!

ebi83

New member
את מוזמנת לשבת שם תמיד...

אני לא מסוגל, צפוף מדיי...

תלוי מי יושב לידך...

חוצמזה מה אכפת לי?! אני קטנה
(<-----צריך שזה גם יועיל לפעמים, לא?)

ebi83

New member
סבבה, סגור.

אז בדרך לערב כיתה הבא את יושבת באמצע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו!!! אבל זה מה שאומר שלא אני זאת שמוציאה את האוטו ולי יהיה מותר לשתות:)

דם דם

New member
עכשיו edi יכול לישון בשקט

שהוא יודע שאת לא מוציאה את האוטו את זה אני חייב לראות, מי עושה יותר דפיקות לאוטו הוא כשהוא שתוי או את

ebi83

New member
זה בB...

ונראה לי שהיא, כי אני לא דופק את הרכב כשאני שתוי... אני פשוט עושה טוטאל לוסט...

דם דם

New member
b d זה בגלל השעה

*מנסה להסתיר שאני אנלפבית באנגלית* שמע אם אתה נותן לה להוציא,אני אחכה בחניה אחרי שתסיימו להוציא את האוטו לפני שאני יעלה איתכם בתקווה שלא תעלו עלי בדרך

ebi83

New member
למה לחכות?

נראה לי שפשוט ניתן לך להביא רכב, ככה שנינו נוכל לשתות...

דם דם

New member
../images/Emo112.gifיוסטון יש לנו בעיה

תאמין לי אתה לא רוצה לתת לי את האוטו אני רק חצי שנה על הכביש חוצמזה בניתי על קוניאק טוב, אני רוצה לשתות

ebi83

New member
אז איך אתה פותח את הפה? אה???

גם כשאני שיכור נראה לי שאני אנהג יותר טוב
רק חבל שאני לא אנסה את זה...

למעלה