שאול מופז ברח

שאול מופז ברח

שאול מופז ברח הרמטכ"ל הגיבור שאול מופז רץ לשדה התעופה בלונדון וברח, פשוט ברח. הרמטכ"ל הגיבור ששלח חיילים להרוג ולההרג בכיבוש הערים הפלסטיניות, ששלח טנקים ומסוקים להחריב מחנות פליטים, שמע שהמשטרה הבריטית עומדת לחקור אותו בחשד פשעי מלחמה ומיד תפס את המטוס הראשון וברח. ובאמת, למה שלא יברח? הרבה יותר קל ונעים להתרווח בכורסה שמפנה פואד בן אליעזר בקריה בתל אביב. הרבה יותר נעים מאשר לשבת ולהזיע מול חוקרים קשוחים של הסקוטלנד יארד, ולהסביר האם עשרים וחמישה אזרחים שנהרגו בכיבוש ג´נין זה טבח או לא טבח, ולענות על כל מיני שאלות לא נעימות בקשר לכל מיני מקרים של הרג נשים וילדים באש תותחי הטנקים שאוכפים עוצר בערים הפלסטיניות ומהטילים של המסוקים שמבצעים "חיסולים". באמת, מי צריך את כל זה? בפעם הבאה שהאדון מופז רק יחשוב על הוצאת קצה אפו מחוץ לתחומי מדינת ישראל הוא ללא ספק יתייעץ מראש, התייעצות ממושכת וממצה, עם איזה עורך דין טוב.

gaily

New member
hhhh let me correct please

he flew to the US and he gave a lecture and i think he went to Washington too so try to be more accurate- from what i know this lecture was planed months ago ... (my uncle is the executive director of the place that he spoke in)

טוען רב

New member
אפרופו גאילי

במקומון "כל העיר" של השמאל הקיצוני (אפילו יותר מכם) הופיעה למרבה התדהמה כתבה שהסבירה כי דניאל כהנמן אינו ישראלי, אלא יורד ואין לתת לו את הכבוד (!!!) של להיות ישראלי. הוסיפו גם שכאלה שיורדים ל-"10-20 שנה ואז נראה" גם הם יורדים חסרי כבוד, וכו´.. איך אומרת לימור, "אני בשוק, אני בהלם, אני המומה". אולי מדובר בקנונית שמאל סודית שנועדה להחזירך. נראה סביר.

gaily

New member
../images/Emo187.gifחחחחחחחח

פתאטי אך ללא ספק משעשע... ודרך אגב בספק שזו קנוניה להחזרתי, אולי לשם שינוי הם החליטו לרצת אותך.

למעלה