שאולת מאיש קבע טרי

atheist22

New member
שאולת מאיש קבע טרי

נכנסתי לקבע לפני שבועיים ויש לי כמה שאלות. אני בטוח שיש הרבה דברים שכדאי לדעת ואני עוד לא יודע אותם (כמו זה שהזהירו אותי לא לקנות חולצות קבע אמריקאיות רק אחרי שקניתי.) איך הולך עניין הנקודות? איזה סוגי נקודות יש? מתי וכמה מקבלים? אני יודע שיש כל מני הטבות בכל מני דברים. אתם יכולים לפרט איזה הטבות יש ואיך כדאי לנצל אותן? עוד דברים מועילים שכדאי לדעת?

deathcaster

New member
תגובה

נקודות : נקודות מדים- אין הרבה מה להרחיב נקודות אישיות וספורט - ראה שרשור שפתחה מורן ( מסטיק ) בנושא. מתי מקבלים ? בכניסה לקבע, ואח"כ כל התחלת שנה קלנדרית בהתאם ליתרת השירות כמובן , אם אתה מאריך שירות , עדכון הנקודות אמור להתבצע תוך 72 שעות אבל זה בד"כ לוקח שבועיים. ככמה מקבלים ? המספרים מתייחסים לשה קלנדרית מלאה מדים - כ-300 נקודות אישיות - כ-600 ספורט- כ-800 הטבות שונות : א. כרטיס אשראי של חבר עשית ? לא ? אז רוץ ותעשה. כן ? תדאג להעביר את כל החשבונות השוטפים שמנוכים מכרטיס קודם שלך לכרטיס ה"חבר" - שים לב שבבנק אתה חותם על טופס הצטרפות מתאים ל"חבר" אם אתה צופה ב"יס" בבית , אם תשלם בחבר - 5% הנחה - סתם דוגמא. ב. הלוואה הדדית - תלחץ כאן ליותר פרטים , מומלץ מאוד, פנה למש"קית ת"ש ומלא טפסים בהתאם. זה כל מה שאני חושב עליו לאחר שהייתי ער כל הלילה, אם תרצה , אשמח לענות על עוד שאלות.

מ ס ט י ק

New member
העלות של הכרטיס זהה לעלות

של כל כרטיס, אם זה מבחינת עמלות למיניהם. אך יש לו הנחות בהרבה בתי עסק.. לפרטים תיכנס לאתר: www.mcc.co.il - שם יש מידע על מה ניתן לקנות בהנחה ואילו חנויות נותנות הנחה קבועה בתשלום עם כרטיס אשראי "חבר" בנוסף תיכנס לאתר: www.hvr.co.il - שם תוכל לראות מידע על מופעים, הצגות, טיולים ועוד דברים דומים שיש לאנשי "חבר" הנחה בכניסה אליהם. בנוסף אתה יכול למצוא באתרים האלו עוד הטבות שניתנות לאנשי הקבע.

deathcaster

New member
לא נכון מורן

על שנה ראשונה אינך משלמת עמלות ואינך משלמת דמי שימוש, גם על תשלומים דחויים אינך משלמת עמלה. בהחלט שווה על כרטיסים אחרים. אני שהתשתחררתי רציתי מן ההגינות להחליף את הכרטיס שלי מ"חבר" לכרטיס סטודנט , הפקיד בבנק אמר לי " תשאיר את "חבר" עד שיפוג התוקף, לבנק זה לא אכפת , אז למה לך אכפת ? "

מ ס ט י ק

New member
יש עמלות על תשלומים דחויים

ההטבה הזו בוטלה. הכרטיס הפך להיות כרטיס ככל הכרטיסים פרט להטבות שניתנות.

deathcaster

New member
איזה אפסים, את בטוחה? אבל...

בכל כרטיס כמעט של הטבות מקבלים את זה, שוב דופקים את קהיליית הבטחון ?

deathcaster

New member
תשובה

נק' ספורט - רכישת ציוד וביגוד ספורט נק' אישיות - רכישת הלבשה תחתונה. תגיד תודה.

מ ס ט י ק

New member
עוד מהו קטן...

נקודות ספורט מקבלים רק בשנת קבע שניה. משנת קבע ראשונה יש רק נקודות אישיות המשמות לקנייה הלבשה תחתונה, מגבות וכד' (באמת אפשר לראות את זה בשירשור שלמטה)

deathcaster

New member
מורן , את יודעת שזה לא נכון

כל פעם שאמרו לי שנק' ספורט זה משנה שנייה , ראיתי מס' דוגמאות שכן הוזנו נק' ספורט ( אם כי לא עבור שנה מלאה ) בשנה הראשונה. גם לי הוזנו לאחר שביררתי באכ"א פרט אם אני זכאי, הם פשוט לא עדכנו את זה ( ואז עדיין לא היו כרטיסים ) אז שלחו לי את הנקודות ליחידה . מאז ראיתי עוד דוגמאות כאלה תתקשרי לאכ"א פרט - אולי מגיע לך ולא עדכנו.

למעלה