שאולין

שאולין

אם מישהו מעוניין בלוחמי השאולין ויש לו שאלות לגבי הם יכול לבוא אלי ולישאול ואני יגיד לו הכל ולפי דעתי כל עיניין הכישופים האלה זה סתם שטויות כולל השטן וסתם יכניס אותכם לצרות אז לא כדיי לכם להיסתבך ואם אתם רוצים לילמוד את תורת הלחימה של השאולין קונג פו בסיגנון ההונג גאר שיפנה אלי

morning star

New member
פעם אחת ולתמיד

תקרא טוב טוב, שלא תהיינה אי הבנות. לא אכפת לי שתבוא לכאן ותדבר על השאולין (שמשום מה יש לי התחושה שאתה לא כל כך בקיא לפי ההודעה מהפורום שנמחקה) - אם כי זה לא המקום המתאים. זו חוצפה מצידך שכביכול "עקפת" את ההגבלה מהפורום - התנצלות על האיומים הפרועים והילדותיים שלך גם לא ראיתי. אז, אם עוד פעם אחת אראה ממך משהו בסגנון שכתבת בעבר (לא אכפת לך מה דעתך על כישופים ומאגיה מאחר ודעתך אינך חשובה לי), אדאג לכך שתאותר (במסגרת החוק, כמובן) ושהוריך ידווחו על מה דרך התבטאותך בפורום (אשר ממנה אני מסיק באופן חד משמעי כי אתה קטין). הנווד

שאולין

היי שמעי אני לא באתי לכאן כי יש לי משהו נגד המגיה אני די מחבב את העיניין וחוץ מזה שהעפתם אותי אני ניסיתי לישלוח מיכתבי היתנצלות ולא קיבלתי תשובה כי אני באמת מיתנצל ואני לא מחפש צרות בסדר תני לי תשבוה ואני באמת מיתנצל

זה אני שוב

היי תראה אני אוהב מגיה והכל אני די בקיא בחומר השאולין אני גם לא מחפש צרות בסדר אני רק רוצה לדבר כאן אם אנשי המגיה לכן באתי לכאן מההתחלה ואני גם לא רוצה שתישנא אותי אם יש לך איי סי קיו תיצור איתי קשר אם זה בסדר מי צידך 150943253

holy_sheep

New member
שאולין?

לפי התמונה זה נראה כמו נינג´ה שטניסטית (או סתם אחד הבחורים הרעים מהפאאור ריינג´רס..) ולשאלה- מהה???

dopey_wizard

New member
טוב

אכשיו אני מבין מה התחום האמיתי שלי !!!!!!!! עזבו אותי ממאגיה: קאייייייייייייייייייהההההההההההההההה LOL ---> דוד

The Wraith

New member
דוגמא מציאותית להחריד

של ילד מתלהב שרוצה תשומת לב. ובקשר לנינג´ה: 1) זה ממש לא שאולין, אידיוט. 2) זה לא קשור בכלל לקונג פו, אידיוט. 3) אם אני אי פעם אתעניין במסדרי השאולין אני אפנה לאנשים נורמליים שמבינים בזה, למשל הנזירים עצמם??? אידיוט. 4) כישוף זה בולשיט בעיניך אבל בודהה לא? אידיוט. 5) בגלל שאתה מאוד מוגבל מבחינה שכלית אני אסביר לך את זה בפשטות - אתה אידיוט, אידיוט. יחי השטן!

hsotrt

New member
וכאמור תמיד:

חזור אל האור יהודי!!!

אני לא מדמיין אני שאולין

אני בנתיים באמת מישתייך לשאולין כי אני נימצא בבית ספר לשאולין קונג פו בנתיים היחיד שמדמיין כאן זה אתה שאתה באמת מאמין שאתה מכשף תיגדל כבר המציאות זה לא איזה סיפור של הארי פוטר או משהו אתה פשוט אומלל תיתבגר

The Wraith

New member
לא אתה לא

נזיר שאולין הוא קודם כל בודהיסט ואתה בכלל יהודי - אידיוט. כישוף הוא חלק מהמציאות - אם אתה רוצה או לא, כשתגדל אני מקווה שתצא מהאשליה שאתה נזיר שאולין כי ברור שאין לך מושג קלוש במה מדובר, אתה לומד קונג פו? יופי לך, אני לומד קפואירה אבל זה לא עושה אותי לברזילאי או לעבד שחור לשעבר, אם אתה שאולין, נתחיל בכך שיש לך קעקוע של נמר ודרקון על כל יד שקיבלת בהצלבת הידיים על קדרה רותחת במקדש שאולין בסין. אם מישהו הוא אומלל זה אתה, אתה מדמיין שאתה שאולין ומקשקש שטויות. חוץ מזה שהילד המפגר שחור אופל הביא אותך לכאן אז זה אומר הכל על "הרמה" שלך, אתה ילד קטן וטיפש שלא כל כך מבין דברים. אני אגרסיבי או עוקצני לדעתך? בעיה שלך, טמבל. HAIL SATAN!

זאת בדיחה ביני לבין טל,

אני מבקשת לא לגנוב קרדיט. אם אתה מעוניין להשתמש במשפט - "חזור אל האור יהודי", או - "חזרי אל האור יהודייה", או כל ואריאציה אחרת של המשפטים הנ"ל, אבקש ממך לשים ליד המשפט את זה: (C) מעיין וטל. תודה.

"אידיוט"

אני לא ממש אוהב את הכינוי שנתנתה לי אני מיתכוון ל"אידיוט" אז אני אבקש ממך יפה לא ליקרוא לי כך תודה

MidNight Flame

New member
אתה כותב כמו ילד בן 3!

וגם כותב על נושא שאין לו שום קשר לפורום! איך אתה רוצה שיתייחסו אלייך?

למעלה