שאהלה על נזם באף

שאהלה על נזם באף

אני רוצה לעשות נזם חישוק באף
אבל קצת חוששת.
ויש לי כמה שאלות
כמה זה עולה?
האם נשאר חור לאחר שמורידים אותו?
האם זה כואב?
כמה זמן החלמה?
זה לא נראה מוזר שפתאום עושים נזם בגיל 30 ? :)

ozshomer

New member
בוקר טוב.

1. תלוי בסטודיו ובחומר העגיל, שהוא רוב העלות, לא סיפור יקר מדי.
2. כן, אם הוא יישאר פתוח או סגור ועד כמה הצלקת תהיה בולטת, תלוי בעור שלך, אי אפשר לדעת, אבל בטוח שיהיה שם משהו.
3. כן, אבל ממש לא נורא, החירור לוקח שנייה של כאב ממש לא רציני וזהו.
4. תוך כמה חודשים, שוב, תלוי בעור שלך, אבל זה לא עגיל בתנוך אלא בסחוס, לכן זאת החלמה ארוכה.
5. שיקפצו לך כולם, הגיל הממוצע בפורום שלנו הוא 30+++ וכולנו עושים כל הזמן דברים שנראים חריגים לחברה, שיחפשו.

מעבר לזה, אך ורק בסטודיו, לא לחשוב אפילו לשנייה על אקדח, בשאלות הנפוצות יש הסבר מפורט למה.
אם הפירסר מציע לך לך אקדח, תברחי כמה שיותר מהר, אך ורק מחט, אך ורק עגיל סורג'יקל סטיל או טיטניום, או חישוק או עגיל מיוחד שמיועד לנזם, לא שום תחמון אחר, לוודא שמסמנים כמו שצריך לפני כן את המיקום ונותנים לך לראות ולאשר, אם המיקום לא מוצא חן בעינייך ומתווכחים איתך, שיקפצו, לוודא שנקי, לא מעשנים, משתמשים בכפפות, שהכל סטרילי.
אני יודע שכתבת שאת רוצה חישוק ובתכלס זה עדיף, אבל ליתר ביטחון,
זה העגיל לנזם, הוא מעוקל בחלק התחתון ולכן נצמד לדופן האף מבפנים, לא יכול ליפול או לפצוע אותך ולא מפריע לקנח את האף. http://g-ec2.images-amazon.com/images/I/31HlWarRNFL._jewelry-buying-guides_.jpg
לגבי חיטוי, תקני בפנטן פלוס, לא אלכוהול ולא שום שטות אחרת (בעיקר לא סינטומיצין, שהיא אנטיביוטיקה), אפשר ויטה מרפן, אבל אני מעדיף את הבפנטן, הכי חשוב שתשמרי על היגיינה, לא ים, לא בריכה, לא חול, לא ג'יפה, למרות מה שכולם חושבים, כמו שאמרתי, זה עגיל עם החלמה ארוכה שעלול לעשות בעיות, בעיקר צלקות היפוטרופיות גועליות, אז צריך לטפל בו יפה, ולשים לב שלא מתפתחת אינפקציה.

על כל שאלה אחרת שעולה לך, אנחנו פה.
בהצלחה, ושוב, הכי חשוב, שכולם יקפצו.

gezers

New member
מה שעוז אמר..

ואם מוזר לך בגיל 30 מה אני אמורה להגיד.. ? עשיתי לפני שבועיים והייתי גם אז כבר די הרבה מעל 30..

&nbsp

למעלה