שאאלללהה ליי..

שאאלללהה ליי..

סליחה עם לא שירשרתי נכון אבל יש לי שאלה שאני מתלבטת לשאול... אממ אני מעוניינת ללמוד קפיצות ודראסג', כפי שציינתי בהודעה הקודמת... יש לי בעיה שאני לא חושבת שאני יכולה ללמוד את מקצה הספורט הזה.. אני שוקלת דיי הרבה, כ-75,80 קילו... והגובה שלי הוא בערך 1.70. ואני לא יודעת עם ניתן ככה לקפוץ עם סוס.. אני פשוט מתביישת בעובדה זו, ואני מקווה שאני אוכל לרכב בתחום הספורט הזה. יש לי ניסיון עם סוסים ואני בעלת סוס אבל אני לא יודעת עם אני אוכל לבצע קפיצות עם סוסים בגלל משקלי הרב.... ותמיד רציתי לבצע קפיצות , אבל אף פעם לא הלכתי לנסותת... אם אתם חושבים שאיני יכולה לבצע את תחום הקפיצות אנא תגידו לי אל תתביישו!!! כי זה ממש חשוב לי, בתודה עדן :] אהה ועוד דבר אם אפשר בבקשה את שם החווה שאתם ממליצים עלייה.. תודה רבה רבה רבה !!!

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאם אני יכולה, כל אחד יכול..

בטח שאת יכולה, את פשוט צריכה לרכב על הסוסים הנכונים, אני מין הסתם לא ארכב על סוס קטן, לא רק בגלל משקל, גם כי זה לא יראה טוב בגלל שאני גבוהה. אני גם אישית לא מרגישה נוח, אני אוהבת בהמות..
זה הכל עניין של פרופורציות..

אהה

אהההה ותאמיני לי כמה שאני מבינה אותך.. (בקטע של לרכב על סוסים גבוהים)..... אבל לי ש א=ה=ב=ה לפוניםםםם..... בחווה הקודמת היינו רוכבים על הפונים.. שהייתי פחות מלאה... אממ אני גם יש לי את הבעיה הזוו.. אני לא אוהבת לרכב על סוסים נמוכיםם אני נראית כמו גורילה... חח גורילה שכמוני.. תמיד רכבתי על הטורבריידיםם.. או על המגודליםם... (ועל הפונים)

lions queen

New member
../images/Emo118.gifרכבתי על הכל מהכל..

ובגילי הצעיר אפילו על פונים.. חח עכשיו אם אעלה על פוני זה יהיה בשביל ההומור נטו.. אבל אני לא רוכבת רק על סוסים גדולים, גם על קטנים.. אחרי הכל סוסים סוחבים משקל די גדול, ואם הם קופצים עם משקל של 60-65 בכיף, הם לא ירגישו כמה ק"ג יותר.. פשוט לי אישית זה לא נוח לשבת עליהם, אבל לפעמים זה סבבה.. נגיד קווטרים, אז בכיף.. הם קציצות טילים.. אבל זה סבבה..

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמה שכן אני חייבת להודות

שיש אנשים שצריכים להבין שהם לא בנויים לרכיבה.. מי ששוקל יותר מגבול מסויים צריך להבין שיש בעל חיים מתחת שצריל לסחוב אותו.. אבל כמובן שלא מדובר על משקל כמו שלך..

PinkHorse

New member
ואני היחידה שנדפקת על פונים=|.

זה ישתנה בקרוב מאוד חעעחעח

התכוונת להגיד:

ואני ברת-המזל שרוכבת על פונים1!! זה שהם קטנים זה לא אומר שהם לא שווים תנו זכויות לפונים ע-כ-ש-י-ו!! אולי פונים קטנים.. אבל לדעתי צריך לגוון פעם ב-לרכב על פוני ופעם על סוסון.. חח אוהבת מלא מלא מלא :]

למעלה