שאאלום^^

MakeItHurt

New member
שאאלום^^

שאאלום לכם שמו"צניקים יקרים, קוראים לי: לי [כן כן זהו שם מבלבל תתמודדו עם זה] ואני מקן נהריה [אמפריה!!!!
] חח... אני בת 14 כיתה ח' ואנחנו נחשבים לגו"ב.. [על תשאלו איך] אז.. אה ואני זונעת חיבוקים
חעחע.... אז.. סופ"ש נעים לכווולם... לי><"

MakeItHurt

New member
אגב.. שאלה...

איך עושים את החתימה שאתם עשיתם??? אני מקנא.... תודה^^ לי><"

jast

New member
היי לי:]

קודם כל את החתימה עושים בפרטים וזה... דבר שני, ברוכה באה לפורום.. דבר שלישי, אני בכל זאת שואלת למה אתם נחשבים גו"ב... דבר רביעי, הזכרת לי את זה שהיום מישהי מהקבוצה שלי(נוו היא בפורום הכינוי שלה "דיייי" וגם לה קוראים חן.. אה כן, קוראים לי חן:]) חיבקה את כולם, ואני אמרתי לה שהיא זונת חיבוקים.. ואז היא חיבקה אותי ומחצתי אותה למוות:] מואהחהחהחה(אני מרושעת).. ודבר אחרון, ניראה לי שאני מכירה אנשים מנהריה.. אתם צפון מערבי(אזור שולט אגב..), נכון?

היי לי =]

מה נשמע?.. אני רינה מקן שיכון המזרח (זה בראשון..) אני ביב.. פלך אימפריה =]] איזה כייף שבאת לפה

שלוםםםםםםםם

אני שני מקן ראשון מרכז!!!! ואני בי"א הפועל!!!! בררוכה הבאה!!!! ואני אסביר למי שלא מבין... גו"ב-ט עד י"ב וסוף ח או אמצע ח

MakeItHurt

New member
^^

אממ אנחנו גו"ב כי ד-ו הם עושים פעילויות יחד ז-ח עושים פעיוליות יחד או משהו כזה לא יודעת הקומונרית שלי הסבירה לי ולא ממש הבנתי... ואגב מי שבאזור צפון והיה בפורים נו"ש אז היה כיייף!!!! חח.... ואיפה הפרטים אני לא מוצאת... תעזרו לי לי><"

אל תסבירי לי אני פשוט אומרת לך שככה

זה....:) והפרטים->תלחצי על השם שלך ואז תגידי לעולם שלך ליד מה שכתוב עולם שלך תלחצי שינוי עולם שלי(נדמה לי שככה קוראים לזה...) ואז כל השאר היסטוריה

למעלה